Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curte asiduă pentru Vergil Chiţac Gheorghe Dragomir - „Noi trebuie să ne ridicăm la valoarea celui care poate să acceadă“

ro

08 Dec, 2015 00:00 3922 Marime text
curte asidua pentru vergil chitac gheorghe dragomir noi trebuie sa ne ridicam la valoarea celui care

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Hannibal 21 Dec, 2015 07:33 Liberalii n-au sanse sa castige primaria .Au pierdut cu succes pana si " marii" liberali Hasotti si Manea desi au folosit toate mjloacele , inclusiv elefantul. Cine vrea sa fie sincer cu el insusi si cunoaste cat de cat in ce consta politica , nu poate ierta PNL pentru grava eroare aliindu-se cu PSD. Din momentul infiintarii USL liberalismul , atata cat era si cum era s-a compromis definitiv . Cu vechea garda care nu numai ca s-a predat dar a si murit (politic) nu se mai poate face nimic.Nu numai amiralul - doctor-profesor Chitac , dar nici Nelson nu va reusi sa sa-i invinga pe pesedistii constanteni. care au asigurata victoria datorita voturilor celor pe care PSD-ul i-a saracit si-i manipuleaza in continuare. Amiralul Chitac nu va putea face nimic decat in situatia in care , toti cei de la primarie vot fi inlocuiti, inclusiv cei de la " descentrate".Militarul de cariera nu va putea intelege niciodata mentalitatea civilului. Dl Chitac va avea soarta dlui colonel Oscar Benes care s-a convins de acest lucru cand a pierdut la alegerile de la primarie si cand a fost director la " pensii". Dl Chitac , ar putea accepta sa candideze , cu conditia ca toata conducerea PNL Constanta sa dispara, altfel gasca lui Hasotti il vor manca de viu , cu uniforma cu tot.Citesc comentariul semnat Croitoru Adela si vreau sa-i spun ca amiralul Chitac este militar de cariera in timp ce Ontanu este un fost tehnician din constructii care a fost tot timpul numai secretar de partid la Grupul 2 santiere -CCMB- si care a reusit prin mijloace necinstite sa urmeze cursurile Academiei " Stefan Gheorghiu". Ontanu a primit gradul de general la fel ca alti politruci avand doar un singur merit : Spaga . Sa nu ne facem iluzii. Fara primar nu ramanem . Primarul bun are sa apara cand noi vom fi mai buni. Pana atunci, rabdare si tutun .
  • croitoru adela 14 Dec, 2015 11:17 Un general Ontanu si la Constanta!!!!???este tot ce ne mai lipseste, ca tot arata orasul nostru ca parasit, dupa razboi.