Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum şi-au cheltuit senatorii bugetul în septembrie

ro

24 Nov, 2010 02:41 1499 Marime text
Alexandru-maz_baniaz-mir.jpgPotrivit ultimelor informaţii economice publicate pe site-ul Senatului României, dintre cei patru senatori constănţeni, democrat-liberalul Mircea Banias a avut cele mai mari cheltuieli din banii pe care statul i-a alocat întreţinerii parlamentarului

La capitolul cheltuieli pentru cabinetele personale, Alexandru Mazăre (PSD) a cheltuit cei mai puţini bani.

Chiar dacă ţara trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, restrângerile de cheltuieli nu au fost aplicate şi celor care fac parte din Senatul României. Cheltuielile senatorilor constănţeni îşi păstrează trendul constant pe care l-au adoptat încă de la începutul mandatului lor, în decembrie 2008, în ceea ce priveşte cheltuielile lunare pe care banii pe care statul îi alocă lunar pentru întreţinerea lor. La fel ca şi până acum, senatorul constănţean Alexandru Mazăre (PSD) se află în fruntea listei cu cele mai mici cheltuieli în ceea ce priveşte suma alocată pentru diurna în teritoriu, pentru deplasare, pentru cazarea în Bucureşti, dar şi pentru telefonia mobilă. În total, doar 6.115,4 lei. Dintre toţi cei patru senatori constănţeni, Mazăre dă cei mai puţini bani pentru cazare, doar 2.940 de lei, în vreme ce colegii alocă fiecare lunar câte 7.728 de lei. În ordine, Mazăre este urmat de Nicolae Moga (PSD), care a folosit 10.690,95 lei din vistieria statului, de Puiu Haşotti (PNL) cu 10.768,75 lei şi de Mircea Banias (PDL), care a cheltuit cel mai mult dintre toţi colegii săi - 11.093,17 lei.

La capitolul cheltuieli pentru cabinetele parlamentarilor, cei mai mulţi bani a cheltuit senatorul Nicolae Moga (PSD) - 9.074 de lei, urmat de colegul său Mircea Banias (PDL) cu 9.026,46 de lei şi de Puiu Haşotti (PNL) cu 8.991,2 lei. Ultimul, cel mai puţin cheltuitor, este Alexandru Mazăre (PSD), cu 8.834 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ponta 24 Nov, 2010 13:46 banii nostrii folositi de banias se duc pe intretinerea lui manole avand in vedere ca este somer,iar visul lui de a fi presedinte la municipiu este spulberat de constantin care s ar multumi cu alegerile anterioare pe care le considera valide.
  • mona 24 Nov, 2010 10:23 banias cheltuie bani pe articolele de la replica,articole caustice la adresa colegilor si sunt comandate de el;restul banilor este spaga data la diferiti lingai ca sa faca atmosfera tulbure in partid