Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum primesc pedeliştii bani de la Nicuşor Fundaţia lui Florian Constantin s-a pricopsit cu jumătate de miliard de lei vechi de la CJC

ro

21 May, 2011 02:58 2675 Marime text
02_Rugby_Florian_Constantin_022.jpgAsociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa a primit ieri de la Consiliul Judeţean suma de 50.000 de lei, ceea ce înseamnă suma de 500 de milioane de lei vechi pentru desfăşurare unui program de dezvoltare a rugby-ul juvenil pentru copii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani.

Unii dintre colegii săi, fie ei democrat-liberali, liberali sau pesedişti, comentau, când au văzut pe lista de proiecte suplimentare a Consiliului Judeţean acest proiect referitor la alocarea unei aşa sume tocmai unei asociaţii care este condusă de un democrat-liberal. Contactat telefonic, şeful acestei asociaţii, Florian Constantin, consilier judeţean PDL, a susţinut că solicitarea de a primi aceşti bani a fost făcută încă de acum şase luni şi că suma pe care a cerut-o a fost mult mai mare decât cea pe care a primit-o. „Aceşti bani pe care i-am cerut sunt deja cheltuiţi. Am cerut 70.000 de lei, dar sunt buni şi cei pe care i-am primit. Când este vorba de copii, eu nu politizez. Dacă nici şedinţa aceasta nu-mi dădeau banii pentru copii făceam scandal. Dau bani pentru alte proiecte despre care nu mai aude nimeni apoi şi nu dădea pentru acesta... Nu era normal", a spus Florian. Acesta i-a sfătuit pe colegii săi care au cârcotit privitor la acordarea acestei sume asociaţiei că ar trebui să-şi vadă de treaba lor.

În cuprinsul proiectului de hotărâre aprobat de consilierii judeţeni se specifică faptul că programul se desfăşoară la nivelul judeţului Constanţa în 28 de centre şcolare, sportul fiind practicat de nu mai puţin de 450 de copii de care se ocupă 28 de profesori şi antrenori. Scopul programului dezvoltat de autoritatea judeţeană este organizarea unor centre în mediul rural, având ca obiectiv principal selecţia elevilor cu calităţi deosebite pentru rugby-ul de performanţă în vederea legitimării şi promovării lor la secţia de rugby a Liceului cu Program Sportiv.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tanti margareta 21 May, 2011 00:55 astia nu se satura,parca ar avea peste tot numai guri.Si cand te gandesti ca i-a vandut pe toti,tradatori fara scrupule ce sunt. s-au ajuns acesti parveniti-ea si el