Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu, aşteptat la Constanţa Dragomir - „20.000 de oameni la mitingul organizat de USL la Constanţa!"

ro

13 Jul, 2012 01:00 2021 Marime text
Astăzi, de la ora 19.00 , în Piaţa Far, USL va organiza un miting împotriva lui Traian Băsescu, preşedintele suspendat al României. Copreşedintele USL Constanţa, Gheorghe Dragomir (PNL), a precizat că la eveniment sunt aşteptaţi peste 20.000 de susţinători ai demiterii lui Traian Băsescu, atât din judeţul Constanţa, cât şi din localităţile limitrofe. „Va fi un miting paşnic, bine organizat şi pe această cale dorim să-i încurajăm pe constănţeni să se prezinte la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Băsescu", a precizat Gheorghe Dragomir.

Reamintim că, în această săptămână, Curtea Constituţională a decis că va fi nevoie ca la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu să se prezinte 50% plus unu dintre alegători pentru ca scrutinul să fie validat. Traian Basescu a fost suspendat din funcţia de preşedinte al României cu 258 de voturi (mult mai mult decât minimul necesar de 217), după ce USL şi-a atras suportul parlamentarilor UNPR, UDMR şi al minorităţilor naţionale. Traian Băsescu va merge la referendum unde cetăţenii vor alege dacă va fi demis sau va rămâne în funcţia de preşedinte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DANIEL 13 Jul, 2012 19:49 Nu inteleg de ce mitingurile USL sunt anti, cand ar trebui sa fie pentru. Adica pentru solutii de redresare a tarii, nu de distrugere. Dar se pare ca singurul plan de masuri ale acestui USL, este anti. Deocamdata este anti tara. Apropo, dle Dragomir, observ ca minciuna este la moda in USL, pentru ca in loc de circa 3000 de insi, adusi din tot judetul, cati au fost in Piata Far,dumneata spui 20.000 iar seful dumitale, interimarul Antonescu, chiulangiul tarii, a spus ca la Constanta sunt 30.000 de insi care striga "Jos Basescu".