Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cred în şansa mea” Mihai Petre candidează, din poziţia de independent, la Primăria Constanţa

ro

12 Apr, 2016 00:00 3049 Marime text
În cursul zilei de ieri, fostul consilier județean Mihai Petre şi-a anunţat, oficial, candidatura la Primăria municipiului Constanţa, o dorinţă mai veche de-a sa. Menţionăm că acesta va candida din poziţia de independent.

„Cred în şansa unui independent”

Prin anunţul de ieri, Mihai Petre spune că rămâne consecvent dorinței sale de a candida, o dorinţă manifestată încă din anul 2011. „Atunci (n.r. 2011), nu mi-a fost permis, însă am învăţat din acea lecţie şi nu voi permite nimănui să mă oprească”, a declarat Mihai Petre, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa.
 
Acesta şi-a motivat decizia de a candida din poziţia de independent. „Partidele, unele mai mari, altele mai mici, unele mai noi, altele mai vechi, au dezamăgit. Pentru că, astăzi, a fi membru de partid este sfârșitul independenței. Pentru că, între partide și constănțeni, eu am ales constănțenii. (...) Vreau să mă pun în slujba comunităţii locale, nu a unui partid. E timpul ca electoratul să dea o lecţie partidelor. Cred în şansa unui independent, cred în şansa mea”, a afirmat Mihai Petre.
 
Spune că se va baza pe experienţele administrative și politice acumulate în ultimii 20 de ani, propunându-şi să readucă Constanţa în top trei orașe românești, transformând astfel dezamăgirea față de modul în care arată orașul în mândria de a fi constănțean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii