Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractele de publicitate ale ministerelor, verificate

ro

06 Aug, 2009 19:57 1415 Marime text

alazaroaie_sorin.jpgCorpul de Control al prim-ministrului analizează legalitatea contractelor de publicitate încheiate de cinci ministere şi de Agenţia de Strategii Guvernamentale, anunţă Mediafax.

Potrivit şefului Corpului de Control, Sorin Alăzăroaie, cele cinci ministere şi agenţia guvernamentală au încheiat contracte de publicitate care vor fi verificate din punctul de vedere al respectării normelor legale cu privire la achiziţia, încheierea şi derularea acestora. Ministerele controlate sunt cel al Agriculturii, cel al Mediului, al Sănătăţii, al Economiei şi cel al Transporturilor. Verificarea contractelor de publicitate este singura activitate de control desfăşurată momentan în cadrul Executivului de către instituţia condusă de Sorin Alăzăroaie.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a declarat că cercetarea Corpului de Control al premierului nu este îndreptată doar către ministerele care aparţin PSD. Sârbu a susţinut că nu se teme că vor fi descoperite nereguli în contractele de publicitate încheiate, deoarece ministerul pe care îl conduce nu a încheiat niciunul. 

www.evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii