Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract gras pentru RAJDP de la Primăria lui Nicolin

ro

30 Jun, 2011 00:00 2042 Marime text
Negru_Voda_Ion_Nicolin_primar.jpgRegia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa este fericita câştigătoare a contractului de asfaltare de peste 13 miliarde de lei vechi pus la bătaie de administraţia locală a oraşului Negru Vodă, condus de primarul pesedist Ion Nicolin.

Potrivit anunţului de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea estimată a contractului de asfaltarea a străzii Cerealelor a fost de 1.324.389,62 lei, cea de atribuire fiind aproape egală, mai exact de 1.323.106,52 lei. Autoritatea locală a oraşului condus de Nicolin a parafat contractul nr. 3529 pe 28 aprilie anul acesta. Din anunţul publicat în SEAP mai aflăm că Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri, subordonată Consiliului Judeţean Constanţa condus de Nicuşor Constantinescu, a fost singurul ofertant. Potrivit fişei de date a achiziţiei, asfaltarea străzii Cerealelor este finanţată din bani europeni, prin intermediul Programului Operaţional de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007 - 2013. Durata contractului este de nouă luni de la semnare, din care durata execuţiei este de şase luni.

Cum era şi firesc, l-am contactat telefonic şi pe primarul oraşului Negru Vodă, Ion Nicolin, pentru mai multe detalii despre această investiţie ce va fi executată de RAJDP. Edilul a fost însă iritat de întrebări, declarând că nu ştie de ce Regia CJC a fost singurul ofertant. „De unde să ştiu eu de ce nu au participat şi alţii la licitaţie? Căutaţi numai dedesubturi", a afirmat Nicolin pe un ton răstit.

În ediţii anterioare relatam că instituţia condusă de Nicuşor Constantinescu şi-a propus să sprijine financiar mai multe investiţii în comunitatea locală condusă de două decenii de pesedistul Nicolin. Atitudinea heirupistă se datorează în principal apropierii campaniei electorale în cadrul căreia Nicolin va fi cel mai probabil candidatul PSD/USL, dar şi faptului că, după cinci mandate ale aceluiaşi edil, oraşul Negru Vodă arată jalnic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii