Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantinescu „Mazare il vrea pe Mitrea in echipa lui si invers"

ro

18 Feb, 2010 03:45 919 Marime text
Chiar dacă şi-a depus dosarul de candidatură la conducerea partidului, prin intermediul colegului său, Nicuşor Constantinescu, nimeni nu ştie cu exactitate dacă primarul Constanţei, Radu Mazăre, va intra în cursa pentru şefia partidului într-un final. Nu este însă exclusă posibilitatea ca edilul să-şi fi depus intenţia oficială doar pentru a analiza reacţiile celor din jurul său, după care să-şi orienteze direcţia de acţiune.

Prim-vicepreşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, a dat de înţeles ieri, după şedinţa Consiliului Judeţean că ar exista dubii în legătură cu candidatura primarului constănţean, semne de întrebare care se vor risipi astăzi după amiază, la ora 16.00, când expiră termenul de depunere şi retragere a candidaturilor la şefia PSD-ului. „Deocamdată, Radu Mazăre mi-a dat mandat scris şi i-am depus dosarul pentru funcţia de preşedinte al PSD. În ceea ce mă priveşte, în funcţie de ceea ce va decide congresul, voi candida sau nu. Congresul trebuie să voteze ceea ce Comitetul Executiv Naţional a votat luni: candidatura pe echipe, chiar dacă organizaţia de Constanţa nu a fost de acord pentru că partidul se va scinda".

Cât priveşte posibilitatea de a se alătura echipei conduse de Mitrea, Constantinescu a fost la fel de nehotărât, explicând faptul că fiecare dintre cei doi (n.r. Mazăre - Mitrea) şi-l doreşte pe celălalt în echipa sa. „Ori face Mazăre echipă, o completează, ori intrăm în altă echipă care, o să vedem cine va fi. Mitrea îl vrea pe Mazăre pe lista lui, Mazăre îl vrea pe Mitrea în echipa lui. Dragnea îl vrea pe Miron Mitrea şi aşa mai departe. Este concurenţă între cele două echipe".

În ceea ce priveşte opţiunea sa, aceasta rămâne neschimbată. „Eu îl voi susţine pe Radu Mazăre. Nu ştiu ce alte delegaţii îl vor vota, nu intră nimeni cu ei în cabină să vadă cu cine votează".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii