Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Chirilă şi Paloma Petrescu au discutat cu patronii

ro

20 Nov, 2008 02:57 1371 Marime text

pdl_constantin_chirila_02.jpgPaloma Petrescu şi Constantin Chirilă, candidaţi ai PD-L Constanţa pentru Camera Deputaţilor, s-au întâlnit, marţi, cu reprezentanţi ai „Asociaţiei Patronilor" din Constanţa.

 

Instituţia este afiliată la Asociaţia Naţională a Patronatului Român. Întâlnirea pedeliştilor cu patronii constănţeni a avut drept scop cunoaşterea priorităţilor de dezvoltare ale acestora. Având în vedere aportul adus de agenţii economici la dezvoltarea judeţului, candidaţii i-au asigurat pe aceştia de sprijinul lor, prezentând preocupările PD-L pentru încurajarea parteneriatului public-privat, precum şi programul anti-criză al PD-L pentru stimularea micilor întreprinzători. PD-L propune un model social de centru-dreapta, în care creşterea economică va fi asigurată prin mecanismele pieţei, iar distribuţia acestei creşteri se va face pe principiul echităţii şi justiţiei sociale.

 

PD-L vrea competitivitate în domeniul IMM-urilor

 

De asemenea, au fost purtate discuţii referitoare la surse de finanţare pentru IMM-uri, proiecte legislative şi facilităţi fiscale cuprinse în Programul de guvernare al Partidului Democrat-Liberal. PD-L urmăreşte stimularea spiritului întreprinzător şi al asumării riscului inovării, al implementării de noi tehnologii, al noutăţii ca sursă majoră de dezvoltare economică, precum şi dezvoltarea capacităţii competitive a sectorului IMM-urilor şi încurajarea capitalului autohton. În finalul reuniunii, reprezentanţii PD-L au propus întâlniri periodice cu reprezentanţii „Asociaţiei Patronilor" din Constanţa, cu scopul de a dezvolta şi de a aprofunda dialogul şi colaborarea cu aceştia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii