Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local de Coordonare se va întruni în cel mult două săptămâni Organizaţia Municipală a PDL Constanţa recomandă suspendarea din partid a lui Zevri şi a lui Cocheş

ro

20 Mar, 2012 02:57 1744 Marime text
suspendare.jpgBiroul Permanent Local al Municipiului Constanţa a aprobat cu unanimitate de voturi recomandarea către Consiliul de Coordonare Local de suspendare din partid până la clarificarea situaţiei juridice a lui Senol Zevri, fost director executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi a lui Sorin Cocheş, fost angajat în cadrul Autorităţii Navale Române. „Decizia Biroului Permanent Local vine ca urmare a recomandării primite de la centru, fiind obligaţi să luăm măsuri în astfel de cazuri. În şedinţa de birou am luat act de faptul că cei doi au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi de fapte de corupţie, şi am recomandat CCL suspendarea pe perioada cercetărilor", susţine Maria Stavrositu, preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Constanţa. Potrivit preşedintelui BPL, Consiliul de Coordonare va ratifica propunerea în cel mult două săptămâni. Stavrositu a mai spus că în privinţa lui George Măndilă, cercetat la rândul său într-un dosar penal, nu s-a dispus măsura suspendării deoarece acesta nu a fost trimis încă în judecată.

Am definitivat lista de consilieri

Pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale, pregătirea şi evaluarea candidaţilor pentru Consiliul Local Municipal Constanţa au reprezentat un alt punct pe ordinea de zi a Biroului Municipal. În această privinţă, Stavrositu a anunţat că a centralizat lista celor 30 de consilieri municipali, care urmează să fie validată în cadrul aceluiaşi CCL. Printre cei care şi-au exprimat dorinţa de a candida la funcţia de consilier local se numără Gheorghiţă Corbu, Romulus Mincă, Maria Sorescu sau Ionuţ Cealera.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii