Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul PDL Cristian Tănase, în „piua eu!" cu declaraţia de avere

ro

04 Feb, 2012 02:24 4305 Marime text
Aproape toţi consilierii locali municipali constănţeni şi-au depus, în 2011, declaraţia de avere aferentă anului 2010. Potrivit prevederilor legale, declaraţiile trebuiau depuse până la jumătatea lunii iunie a anului trecut. Se pare însă că un consilier local nu a catadicsit să-şi depună, la Primăria Constanţa, declaraţia. Este vorba despre democrat-liberalul Cristian Tănase, care, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul instituţiei, nu a mai depus nicio declaraţie din 3 noiembrie 2010.

Conform celei mai recente declaraţii înregistrate, Cristian Tănase avea un venit anual de 18.000 de lei. La celelalte categorii din declaraţia de avere, respectiv bunuri imobile (terenuri şi clădiri), bunuri mobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, bunuri mobile, a căror valoare depăşeşte 3.000 de euro fiecare, şi bunuri înstrăinate în ultimele 12 luni, active financiare, datorii, cadouri - consilierul local nu a trecut nimic.

Ceea ce riscă democrat-liberalul pentru nedepunerea declaraţiei de avere este fie o amendă, fie chiar ca Agenţia Naţională de Integritate să declanşeze procedura de verificare a averii sale.

Am încercat să aflăm punctul de vedere al consilierului Cristian Tănase, dar acesta nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei, deşi i-am trimis un mesaj pe telefonul mobil în acest sens. Menţionăm că în eventualitatea în care ne va transmite un punct de vedere, acesta va fi publicat în ediţia viitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii