Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali liberali se află în opoziţie în Consiliul Local Năvodari, dar au datoria să susţină proiectele benefice Dragnea rămâne preşedinte la PNL

ro

04 Oct, 2016 00:00 3601 Marime text
consilierii locali liberali se afla in opozitie in consiliul local navodari dar au datoria sa sustina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Oana 04 Oct, 2016 13:13 Da, este o persoana care aplacut prin simplitate si corectitudine. Din pacate, astfel de oameni nu sunt promovati cat trebuie si cand trebuie. Nu a avut ajutor sis prijin deloc la Navodari, a fost singura si a facut tot ce a putut sa faca intr-o luna de zile. Daca ar exista doar astfel de oameni in politica, cu siguranta ca am fi mult mai departe. A convins 3500 de oameni si asta doar explicand o altfel de abordare si o altfel de politica. Mult succes cu noua echipa si speram sa candideze si in 2020 pentru primaria Navodari.
  • Marius 04 Oct, 2016 10:34 Felicitari! Un candidat cum rar intalnesti...s-a prezentat in fata oamenilor cu inima deschisa si tot ce au obtinut acolo a fost doar convingand oamenii.. Speram sa vedem cat mai multi astfel de oameni in politica si sa fie lasati sa faca ceea ce trebuie pentru oameni. Mult succes!