Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii din Mangalia vor o noua organigrama a primariei

ro

30 Dec, 2009 01:53 2418 Marime text

Consilierii locali din Mangalia lucrează, zilele acestea la primărie, unde stabilesc proiectele de hotărâre ce vor intra pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna ianuarie 2010. Printre aceste proiecte se numără stabilirea bugetului de venituri şi cheltuieli, dar şi aprobarea unei noi organigrame a primăriei şi serviciilor ce aparţin de această instituţie.

„Bugetul local va fi avizat după ce va trece de comisia economică. Noua organigramă, ce va intra în vigoare începând cu luna ianuarie 2010, după ce trece de comisia juridică, va suferi modificări importante. Am constatat, de exemplu, că la Corpul de Control, sunt în prezent zece angajaţi. Dintre aceştia urmează să fie redistribuiţi mai mult de jumătate, pe la alte birouri, unde să facă treabă şi să fie în slujba cetăţeanului, nu să lucreze în defavoarea acestuia, prin controale abuzive şi sancţiuni aberante", ne-a declarat consilierul local Paul Foleanu.

Acesta mai spune că, în perioada imediat următoare, vor fi analizate toate amenzile ce au fost date în perioada fostului edil, Mihai Claudiu Tusac: „Sunt şi sancţiuni date în mod corect, pentru încălcarea legii. La fel de bine însă putem spune că 90% dintre amenzi au fost date în mod abuziv, iar compartimentul juridic va solicita instanţei anularea acestora", conchide Paul Foleanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 20 Jan, 2010 20:06 foleanu mare hot..
  • un mangaliot 02 Jan, 2010 19:23 Mangalia vandalizata de clica lui Minca si gasca de consilieri care se declara slvatorii mangaliei,oare ce rau le-au facut brazii de pe faleza si luminile de pe bulevardul 1 Decembrie ,oare aceasti consilieri impreuna cu minca ce au facut bun pentru orasul asta in afara de hotii,cetatenii ai Mangaliei la alegerile care vor avea loc cautati sa veniti la vot sa votam omul care vrea sa ajute Mangalia sa eliminam odata pentru totdeauna pe acest mafioti care se bat numai pentru ciolan ,sai eliminam din cursa de primar pe toti acestia care sebat Minca,Foleanu,Griguta sau Oleniuc aceste capuse ale Mangaliei sa alegem un independent care sa nu fie sluga politica a PDL,PSD,PNL sau alte partide sau coalitii de partide
  • surmelis argentina pusa 01 Jan, 2010 14:07 In orasul HARSOVA de Constanta ,primarul TUDOR NADRAG nu ia nici o decizie fara acordul Consiliului Local.Corect ar fi ca si Consiliul Local sa fie schimbat alaturi de PRIMAR.
  • cetatean 30 Dec, 2009 01:19 In ce calitate stabileste Foleanu care amenzi sunt corecte si care nu? Daca amenzile au fost abuzive, cu siguranta ca au fost atacate in instanta, si tot instanta este cea care va decide corectitudinea lor. Domnule Minca, cine conduce de fapt primaria?