Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunitatea de la Ciocârlia, în schimb de experienţă la Peştera Niculae Marghiol şi echipa de consilieri au discutat cu fermierii şi cu tinerii (galerie foto)

ro

14 May, 2012 01:37 2810 Marime text
Marghiol.jpgCandidatul PNL la Primăria Ciocârlia, Niculae Marghiol, şi echipa sa de consilieri au invitat sâmbătă, la ora 14.00, crescătorii de animale şi tinerii din Ciocârlia la un picnic pe Valea Izvorului din comuna Peştera. A fost un picnic delicios, cu mici, aripioare şi cârnaţi la grătar, dar şi cu sucuri, bere şi vin. La acţiune au participat 70 de persoane. Gazda evenimentului a fost primarul din comuna Peştera, Valentin Vrabie.

Niculae Marghiol şi echipa sa de consilieri şi-au propus ca, într-o ambianţă prietenoasă, să discute cu crescătorii de animale despre situaţia islazului din comuna Ciocârlia şi despre crearea de noi locuri pentru animale. Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani au fost invitaţi la picnic de cel mai tânăr dintre consilierii lui Niculae Marghiol, Ozgun Arslan. „Am discutat cu tinerii despre organizarea unor acţiuni dedicate lor, dar şi despre proiecte referitoare la amenajarea unui parc şi a unor locuri de joacă în Ciocârlia. De comun acord cu tinerii, am hotărât organizarea unei petreceri lunare, la Căminul Cultural. Vom realiza acest proiect şi în timpul campaniei electorale, dar şi după campanie, indiferent care va fi rezultatul alegerilor, întrucât tinerii nu au loc unde să petreacă serile de week-end", a precizat Ozgun Arslan. Tinerii au precizat că au nevoie de locuri de case, dar şi de locuri de muncă. De asemenea, elevii au ridicat problema decontului navetei. Invitaţii au stat de vorbă cu oamenii din Peştera şi au vizitat comuna. Schimbul de experienţă a fost unul reuşit. Tinerii de vârstă şcolară au fost impresionaţi de cum a evoluat comuna Peştera, dar şi de faptul că elevii de liceu şi studenţii primesc lunar de la autoritatea locală burse în cuantum de 200 de lei. Dacă aici se pot realiza atâtea lucruri pentru tineri şi pentru comună, ele se puteau pune în practică şi la Ciocârlia în ultimii opt ani, au concluzionat oaspeţii. Niculae Marghiol şi Ozgun Arslan şi-au asumat responsabilitatea de a fi alături de tineri, indiferent de rezultatul alegerilor locale, pentru a le oferi o viaţă mai bună, cu locuri de case şi cu locuri de muncă. Marghiol şi echipa de consilieri s-au angajat să rezolve şi problema cu decontul navetei, dar şi să acorde liceenilor şi studenţilor, cu aprobarea Consiliului Local, burse ca la Peştera, în cuantum de 200 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii