Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicări importante către primari Prefectul Palaz, prezent la şedinţa BPJ a PDL

ro

12 Mar, 2012 00:52 1317 Marime text

La şedinţa democrat-liberalilor a participat timp de 10 minute şi prefectul judeţului, Claudiu Palaz. Scopul vizitei a fost o discuţie scurtă şi la obiect, care-i viza pe primarii prezenţi la şedinţă, în contextul în care în următoarea perioadă se pregăteşte o hotărâre prin care administraţiile locale cu probleme urmează să fie sprijinite financiar pentru deblocarea activităţii.

Totodată, în perspectiva alegerilor locale, reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut primarilor evitarea unor incidente neplăcute. Deşi prefectul a fost invitat la şedinţă de preşedintele organizaţiei, acesta s-a poziţionat în sală relativ în partea opusă prezidiului de la care a vorbit reprezentantul Guvernului în teritoriu. Reamintim că în urmă cu o lună de zile, tot într-o şedinţă extinsă a Biroului Permanent Judeţean, Claudiu Palaz a fost propus de cei prezenţi să candideze cu susţinerea PDL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Deocamdată, Palaz nu a dat un răspuns ferm în privinţa candidaturii, precizând că are de rezolvat suficiente probleme la Prefectură.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un constantean 12 Mar, 2012 09:53 Prefectul nu trebuie sa fie independent? ce cauta la senintele unui partid? oricare ar fi el....