Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia pentru aparare a Senatului se reuneste la Constanta

ro

25 Aug, 2009 03:06 998 Marime text

Astăzi, începând cu ora 10.30, prefectul Liviu Brăiloiu îi va primi în instituţia pe care o coordonează pe membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului, din care fac parte constănţenii Mircea Banias şi Nicolae Moga. Delegaţia Comisiei va rămâne la Constanţa pentru trei zile, până pe 27 august.

Obiectivul întâlnirii de astăzi vizează derularea în condiţii optime a activităţilor de documentare şi îndrumare în comandamentele, inspectoratele, unităţile de învăţământ constănţene aflate în subordinea organismelor cu atribuţii în domeniile apărării naţionale şi ordinii publice. Astăzi, în prima zi în care Comisia poposeşte la Constanţa, de la ora 10.30, are loc o întâlnire cu şefii instituţiilor ce au atribuţii în domeniul apărării naţionale şi ordinii publice. În următoarele două zile, de la 10.00 la 17.00, membrii comisiei vor desfăşura activităţi de documentare la instituţiile locale cu atribuţii în domeniul apărării naţionale.

Din componenţa Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului fac parte senatorii:

Teodor Meleşcanu - preşedinte, Cătălin Voicu - vicepreşedinte, Mircea Banias - secretar, Nicolae Dobra, Toader Mocanu, Vasile Nistor, Nicolae Moga, Şerban Constantin Valeca, Viorel Arcaş, Mario-Ovidiu Oprea şi László Gyerkó.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii