Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJEx al PNL Constanţa discută despre viitoarele decizii ale partidului

ro

30 Sep, 2016 00:00 2131 Marime text
Comitetul Judeţean Executiv (CJEx) al PNL Constanţa se întruneşte astăzi pentru a lua în discuţie ce cale ar trebui să urmeze în următoarea perioadă partidul, în contextul demisiei lui Vasile Blaga din funcţia de copreşedinte. Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că va solicita colegilor un punct de vedere în legătură cu opţiunile viitoare ale liberalilor.
 
În acest moment, se discută despre trei variante din care PNL trebuie să aleagă următorul pas: cele trei opţiuni asupra cărora liderii liberali vor trebui să se pronunţe şi la nivel naţional în cadrul unei şedinţe ce ar putea avea loc chiar la sfârşitul acestei săptămâni iau în calcul desemnarea unui copreşedinte în locul lui Blaga, preşedinte unic ales de Biroul Permanent Naţional sau de Congresul Extraordinar al partidului pentru alegerea conducerii, variantă mai puţin plauzibilă, în condiţiile în care se apropie alegerile parlamentare.
 
Vasile Blaga, anchetat de DNA pentru fapte de corupţie, a anunţat că îşi depune demisia din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi din cea de şef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.
 
Listele pentru alegerile parlamentare vor fi luate în discuţie abia săptămâna viitoare, a mai spus Dragomir.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii