Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioculica Hitlerica, numit consilierul primarului Iordache

ro

13 Sep, 2008 00:00 1095 Marime text

Cei doi consilieri in functie ai cabinetului primarului din Medgidia, George Mucianu si Mielu Eremia, au fost porecliti de consilierul pedelist Dumitru Moinescu, in sedinta ordinara ce a avut loc joi seara.

"Domnul primar Iordache l-a ales pe ala chel si cu cioc, un cioculica hitlerica, drept consilier. Apoi a mai aparut unul pe care-l cheama Melu. Acestia sunt consilierii primarului, Melu si cu Chelu", a explicat fostul primar, acompaniat de hohotele de ras ale tuturor celor prezenti in sala. De altfel, acesta a fost singurul moment de respiro al intrunirii consilierilor municipali, care a durat nu mai putin de cinci ore, din cauza opozitiilor dese ale consilierilor din PD-L.

Ion Gana a demisionat

La punctul numarul 1 a fost aprobata demisia din functia de consilier local a lui Ion Gana, noul director al Directiei de Servicii Publice, iar la punctul urmator s-a avizat ocuparea lui de catre urmatorul candidat de pe lista de consilieri PNL, Valentin Spataru. Acesta a depus, in cadrul sedintei, si juramantul de consilier. Unul din cele mai importante proiecte a fost cel cu privire la ,,Aprobarea participarii Consiliului Local Medgidia la constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ,,Dobrogea", propunere ce a avut drept considerent posibilitatea accesarii fondurilor europene pentru investitii importante in infrastructura aferenta serviciilor comunitare de utilitati publice. Proiectul a starnit comentarii nenumarate din partea consilierilor PD-L, care au votat impotriva.

PD-L-istii discriminati

Consilierii au mai votat reprezentantii Consiliului Local in Consiliul de Administratie al unitatilor de invatamant preuniversitar aflate pe raza administrativ teritoriala a municipiului Medgidia. Grupul PD-L s-a simtit discriminat, deoarece niciunul dintre membrii sai nu a fost ales sa faca parte din acest consiliu. Totusi, intrunindu-se numarul necesar de voturi, au fost aprobate toate cele 27 de proiecte de pe ordinea de zi.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii