Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru vs. Radu Valahu la skandenberg

ro

04 Jun, 2012 01:00 3594 Marime text
cap_2.jpgChristian Gigi Chiru, candidatul APC la Primăria municipiului Constanţa, a organizat ieri, alături de Radu Valahu, multiplu campion de skandenberg, ediţia de vară a concursului zonal de skandenberg. Evenimentul a debutat la ora 13.00, pe terasa Hotelului Parc din staţiunea Mamaia. În competiţie s-au înscris 75 de tineri, premiul cel mare fiind de 1.000 de euro.

Aspirantul la mandatul de edil-şef al Constanţei nu a ezitat să se lupte, la masa de skandenberg, cu Radu Valahu, câştigând de altfel disputa amicală, context în care Chiru a promis că va organiza, în viitor, o serie de competiţii de skandenberg la Constanţa. Pe marginea evenimentului de ieri, aspirantul APC la Primăria Constanţa a declarat: „Am organizat împreună cu prietenul meu, Radu Valahu, o competiţie zonală. Acest lucru vizează tocmai promovarea skandenbergului. Constanţa are un potenţial uriaş, sunt o mulţime de tineri care se pregătesc, dar din păcate lipsesc competiţia şi promovarea. M-am angajat în faţa reprezentanţilor Federaţiei Române de Skandenberg, a lui Radu Valahu şi a arbitrilor internaţionali prezenţi să organizăm câte patru competiţii anuale (n.r. de skandenberg), două primăvara, două toamna. Astfel, îi ajutăm pe tineri să se dedice acestui sport care ne-a adus faima la nivel mondial prin cei doi reprezentanţi, Valahu şi Ion Oncescu. Este, din punctul meu de vedere, unul dintre sporturile care lipsesc cu desăvârşire oraşului nostru".

chiru_skandemberg_-_Gigi_Chiru_2.jpg

Întrebat care dintre cele două competiţii - electorală şi de skandenberg - i se pare mai grea, Gigi Chiru a explicat: „Lupta electorală este o încălzire pentru masa de skandenberg. Până acum m-am antrenat pentru întâlnirea cu Radu Valahu. Celălalt Radu (n.r. - Radu Mazăre) nu mai este, pentru mine, o provocare pe care să nu o pot depăşi".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii