Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru, oftalmologul de serviciu... PNL şi-a propus să ne trateze de orbul găinii! (galerie foto)

ro

29 Sep, 2015 00:00 2205 Marime text
Sunt vremuri în care politicienii nu ştiu ce să mai ofere pentru a câştiga încrederea cetăţenilor. Dacă era micilor şi a găleţilor electorale a apus, a venit vremea consultaţiilor oftalmologice gratuite prin care românii sunt orbiţi de bunăvoinţa celor care râvnesc la funcţii înalte.

Consultaţii pentru vederi liberale

Cutiile poştale din blocurile constănţenilor s-au umplut cu astfel de invitaţii prin care Organizaţia Municipală PNL Constanţa, împreună cu senatorul Christian Gigi Chiru, invită cetăţenii să beneficieze de serviciile medicale oftalmologice oferite de firma Lent Optik. Aceeaşi firmă care presta servicii în 2014 în fiefurile roşii din ţară. O societate folosită de PSD în campania electorală pentru a-l aduce pe Victor Ponta mai aproape de scaunul Cotroceniului. Însă caravana binefăcătorilor de pupile a mai fost antamată şi de alţi democrat-liberali la nivel naţional, atunci când partidul portocaliu mai avea ultimele răsuflări de identitate. PDL Suceava este una dintre acele organizaţii care au trimis ochelariştii în Rădăuţi şi Fălticeni, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Siret.

Ochi de cal pentru votanţi!

Şi cum PSD-ul n-a putut deschide ochii votanţilor prin astfel de pomeni electorale cu iz oftalmologic, Victor Ponta rămânând un amărât de premier eşuat, vom vedea cum va arată viitorul politic al senatorului Gigi Chiru, care umblă la dioptriile constănţenilor. Până una-alta, putem observa că USL trăieşte, cel puţin la nivel de strategii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii