Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru despre Banias „Dacă se simte vinovat, ar trebui să se autosuspende"

ro

26 May, 2011 03:02 1254 Marime text
După ce Anca Boagiu a spus într-o emisiune televizată că senatorul Mircea Banias ar trebui să se autosuspende din partid, se aşteaptă reacţii din partea fostului şef al organizaţiei judeţene PDL Constanţa. Însă, acestea întârzie să apară.

Actualul preşedinte al organizaţiei PDL, Christian Gigi Chiru, spune că este o prevedere statutară cea legată de autosuspendare şi că, în cazul unui parlamentar, aşa cum este Banias, aceasta este singura cale. „Dacă se ştie vinovat în vreun fel, ar trebui să facă asta pentru a proteja organizaţia pentru care a muncit atâta timp. Dar, ştiţi cum e... ţine de fiecare.

 La acest nivel nu se poate pune problema decât de autosuspendare, nu se poate altfel în cazul parlamentarilor", spune Chiru. Preşedintele organizaţiei PDL a mai precizat că Banias nu a luat legătura cu el pentru a discuta implicarea în dosarul „Containerul" sau o eventuală autosuspendare din partid: „Cred că este ultima lui grijă acum să comunice cu mine. Deocamdată ţinem cont şi de prezumţia de nevinovăţie şi nu am vrea ca Mircea Banias să fie vinovat. Însă, dacă justiţia demonstrează altceva, asta este... să se ia măsuri".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii