Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestionarele satisfactiei la Taxe si Impozite

ro

08 Sep, 2009 02:23 1707 Marime text

spit.jpgContribuabilii Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa îşi pot exprima, mai nou, opiniile cu privire la calitatea serviciilor instituţiei şi online.

Directorul executiv al SPITVBL, Carmen Trentea, precizează, prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei, că formularul electronic se găseşte pe site-ul www.spit-ct.ro , la rubrica intitulată „Chestionar evaluare". Potrivit conducerii instituţiei, formularul online cuprinde o serie de întrebări care să conducă la măsurarea gradului de satisfacţie al constănţenilor care au beneficiat de serviciile SPITVBL. „Chestionarele completate sunt monitorizate, iar orice sugestie formulată reprezintă pentru managementul instituţiei o potenţială propunere de îmbunătăţire a serviciilor pentru contribuabili", se arată în comunicatul prin care instituţia mulţumeşte, totodată, contribuabililor care au completat deja formularul, fiind în aşteptarea unor noi propuneri şi sugestii pentru optimizarea activităţii.

„Precizăm că activitatea de monitorizare a satisfacţiei contribuabililor cu privire la calitatea serviciilor instituţiei a fost iniţiată la sfârşitul anului 2007 şi a fost realizată până în 2009, doar la ghişeele agenţiilor fiscale, prin completarea formularului pe suport de hârtie", a încheiat Carmen Trentea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii