Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cernea depune o plângere penală împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor

ro

09 Nov, 2016 00:00 2811 Marime text
Remus Cernea va depune o plângere penală împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache. Deputatul independent de Constanţa Remus Cernea i-a transmis o solicitare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, de a nu trimite spre promulgare legea de adoptare a ordonanţei privind salariile şi sporurile şi l-a înştiinţat pe acesta că împotriva sa şi a celor doi secretari de la prezidiul Camerei va depune o plângere penală pentru „abuz în serviciu şi încălcarea în literă şi spirit a Regulamentului Camerei Deputaţilor şi pentru fraudarea votului din plen”.
 
Cernea a fost cel care luni, înainte de începerea şedinţei de vot final în plen, a luat cuvântul şi a declarat ca nu sunt suficienţi deputaţi în sală şi a cerut un apel nominal pentru verificarea cvorumului legal (care este de 177).

Şi PNL urmează să depună o solicitare la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor o contestaţie asupra legii care prevede majorări salariale în Educaţie şi Sănătate. Aceştia au acuzat faptul că, potrivit fotografiilor făcute de la balconul sălii de plen în momentul votului, în sală erau în total 168 de deputaţi, nu 185, aşa cum anunţaseră secretarii Camerei.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii