Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce vrea PSD Constanta daca va castiga Geoana

ro

23 Nov, 2009 03:12 3651 Marime text
cap_4.jpg# Nicuşor Constantinescu la Transporturi şi Alexandru Mazăre la Justiţie

Surse din cadrul partidului spun că în cazul în care pe 6 decembrie, Mircea Geoană va deveni preşedintele României, echipa condusă de Radu Mazăre va solicita nişte funcţii, foarte importante pentru apropiaţii săi.

Astfel, Nicuşor Constantinescu ar deveni ministrul Transporturilor, iar Alexandru Mazăre, ministrul Justiţiei. Totodată, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa ar fi pregătit vicepreşedintele actual, Cristinel Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrada 27 Nov, 2009 02:03 Un nebun arunca o piatra-m apa si 10 destepti alearga sa o scoata.Asa si voi.Pai daca pleaca N.Constantinescu puisorlor mergeti la vot,pentru ca e ales nu numit.Ati pus imediat botul.Oare ce ar fi daca v-ati exprima folosind un limbaj mai elevat ?
  • m 23 Nov, 2009 22:23 ha ha oameni au dosare de care vor sa scape .... cat despre porcul spinos de intersectie probabil ca vor sa isi faca o cazemata de beton in care sa se ascunda ... ,dar daca iese basferatul/basefinii au incurcat borcanele ca marinarul probabil nu se va lasa pana nu ii vede cu binoclul printre gratiile calei corabiei imbracati in mateloti .
  • Rozicrucianul 23 Nov, 2009 20:58 Bastonul comandantului de la Rozicrucianul (08:54:03 23 Noiembrie 2009) Timp de mai multe saptamini ,agasati de zgomotul intrunirilorsi cascade de vorbe grosolane cu miros de tabacarie,romanii au scotocit, prin debarale si gunoaie,vechituri ,umbrele rupte si cozi de maturi,pentru a descoperi bastonul prezidential.A fost de negasit.Mai cautam.Romanii nu sunt prosti ,si cum numai prostii nu-si primenesc parerile de citeva ori pe an ,in candoarea lor primitiva vor fi nevoiti sa acorde credit fagaduintelor urlate la colt de strada de braconierii electorali ragusiti in minciuni.Acum incepe cochetaria cu galeria de gargariseli retorice si violente in limbaj.Acum se poarta mai multi obraji in loc de fese iar, convingerile si credintele vor fi schimbate saptaminal si aratate in anumite zile din calendar.Devorat de aceasta stare de contradictie ,de care nu am putut sa scap ca de gripa bibilicilor ce stiu un singur cuvint,pacat,nu am reusit sa extrag radicalul numarului ,,300 de parlamentari ',Daca erau mai putini,si erau impartiti in doua,, odai'repartizati in 25-30 de bancute a doua persoane,ce se intimpla?
  • mikhai 23 Nov, 2009 20:45 A cam trecut o ora de cand moderati mesajul mesajul si se pare ca nu va convine.Rusine
  • votanta 23 Nov, 2009 20:07 pai asta nu mai e guvern competent si in interesul tarii. Totusi de pdl si Base m-am saturat. Votez Geoana-johanis
  • mikhai 23 Nov, 2009 19:58 Poate doar asa se va termina in sfarsit autostrada pana la Constanta si va veni randul Primului Carmaci sa dea cu subsemnatul la DNA
  • CORLEONE 23 Nov, 2009 15:49 Ha ha ha...Alexandru Mazare la justitie ...si Constantinescu la transporturi....ministrii ...auzi ce viseaza !!!!! Ciment...ciment....
  • RITA 23 Nov, 2009 10:16 MINISTRII LA POARTA ALBA AR FI NORMAL
  • un marinar 23 Nov, 2009 10:13 Asta ne mai trebuie,un porc betiv ,ministru la transporturi si un fratior marioneta la justitie,asta este tupeul unui borfas(radu mazare).Din acest motiv trebuie sa mergem la vot si sa ne aparam tara de hoti.
  • Un cetatean de bun simt 23 Nov, 2009 09:47 Limitele voastre - INFRACTORILOR - sunt peste ceea ce se numeste imaginabil. Mazariche vrei sa-ti pui fratele la justitie sa scapi de puscarie. Nu-ti va merge nenorocitule. Lotul tau, a porcului, si a celorlalti acoliti este in puscaria cea mai crunta care poate exista in lumea asta.