Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune numerologul Milena că vor face noii parlamentari de Constanţa

ro

13 Jan, 2013 22:47 3482 Marime text

milena_farcas_02.jpgÎn 2012 am vrut schimbarea, am votat pentru ea, vibraţia universală 5. Toţi am fost plictisiţi, am dorit altceva, am căutat altcumva, ne-am comportat uşor altfel, ne-am dorit să fim diferiţi. Şi ne-a ieşit. Şi nouă, şi politicienilor. Ei au fost mai adaptabili, mai comunicativi, mai convingători. Noi, mai necugetaţi, nerăbdători, aventuroşi. La început de 2013, suntem deopotrivă buimaci, parcă mahmuri. Ne amintim cu greu că n-am realizat mai nimic. Anul 2013, cu a sa vibraţie universală 6, a responsabilităţii, ne trezeşte brutal. Realitatea acestei luni, ianuarie, ne sperie cumva. Nu reuşim ceea ce ne-am propus, nimic nu poate fi ţinut sub un control riguros, ne scapă doar bunul Dumnezeu, trăgându-ne milos de guler şi aşezându-ne într-un rând ştiut numai de el. Politicienii aleşi deputaţi sau senatori ar vrea să ţină fruntea sus. E greu. Îi aşteaptă un an pe al cărui parcurs vor fi obligaţi să facă ce pot, să spună ce-au făcut, să dea socoteală pentru faptele lor. Nu-i simplu şi nu e uşor. Va fi mai greu decât până acum. Vor merge la Parlament, vor dormi în camere de lux ,vor răspunde tot mai mulţi şi mai grei. Dacă în 2012 am fost superficiali, acum vom fi toţi atenţi la gesturile lor, şi ei între ei.

Avem şi noi parlamentarii noştri. Vrem să credem că sunt mai buni, mai frumoşi, mai deştepţi. Numerologia ne ajută să aflăm cum vor fi ei influenţaţi de anul 2013.

Gigi_Chiru.jpgFost şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, devenit preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa şi proaspăt senator de Constanţa, CHRISTIAN GIGI CHIRU pare să trăiască într-o poveste din care personajul negativ, dihania, a dispărut demult. Totul s-a transformat într-un peisaj mirific, ai zice că singura lui misie este să culeagă lauri. Aflat în plină desfăşurare a momentului crucial cu vibraţie 8, totul chiar este roz pentru el. Roz pentru el, pentru ceilalţi e jale. E pus pe plătit poliţe grele şi vechi. Are chef, are ambiţie, are cu ce, are de gând. E drept că va renunţa la colaborări, la prieteni ce nu-i mai folosesc, la haine ce-i prisosesc. Va renunţa la tot ce i se pare inutil, incomod, greu, prăfuit. Uneori pare grăbit să renunţe la tot ce a fost în trecut. În septembrie, mai atent la tot: sănătate, excese, afaceri. E greu de crezut că va ţine cont de ce spunem noi. Are cifra destinului 7 din 2 şi 5, căpos, intuitiv, uneori diplomat, alteori doar activ, asimilează tot, nu urmează nimic din ce-ai îndrăzni tu să îi explici.

Marian_Vasiliev.jpgMARIAN VASILIEV, tânăr, pedant, fost primar, cu o cifră a destinului 3, care-i aduce norocul în dar, este, prin cifra zilei de naştere, diplomat şi cooperant, plin de tact. Anul acesta pentru el are vibraţia 1, a începutului de drum. Mai ambiţios, mai activ, mai sigur pe el, învaţă să meargă fără baston, e tot mai independent şi încăpăţânat. Le va da unora mult de gândit. Dar asta este treaba lor. Tânărul senator are planurile lui, propriile idei şi nimeni nu-l va întoarce din drum. Îi va ieşi orice în februarie şi noiembrie, îşi va stabili priorităţile şi va munci din greu în martie şi decembrie, va câştiga orice bătălie, iar investiţiile financiare vor fi favorabile în iulie. În august, poate ceva mai trist, mai supărat, nu pe noi şi nu pe ţară, atunci este vacanţă parlamentară. În septembrie se întoarce cu forţe noi, pregătit pentru un proiect ţinut la secret.

Amet_Varol.jpgAMET VAROL, deputat UDTTMR, se poate lăuda cu ani mai buni decât cel ce tocmai a început. Mai generos, mai idealist, dar şi împovărat de griji, excesiv de emotiv, morocănos. Probabil va rupe o serie de prietenii, poate ar trebui să treacă pe la doctor mai des ori să fie atent ce mănâncă, pe unde merge, cu ce viteză etc. Anul 2013 are vibraţie 9 pentru el. O vibraţie ce simbolizează sfârşitul unor proiecte, prietenii, o stare psihică nu tocmai strălucită. Atent ar trebui să fie mai ales în mai, iulie şi septembrie.

GHEORGHE FLORIN, proaspăt uns deputat, responsabil, prin cifra zilei de naştere 15, care înseamnă 6 şi încăpăţânat şi ţâfnos graţie cifrei destinului 7, anul acesta se va simţi împlinit. Anul 2013 are pentru el vibraţie 6. Aceasta coincide cu vibraţia universală 6, care-i adaugă un plus de responsabilitate, implicare, dar şi mai multe griji inutile. Şi mai încăpăţânat va deveni acum, în ianuarie, dar şi în octombrie. E pierdere de timp să încercaţi a-l înţelege. Lăsaţi-l singur. Uneori asta rezolvă tot. Banii par a merge singuri către el în lunile februarie şi noiembrie. În martie şi decembrie ideale pentru el sunt plimbările lungi şi dese. Se va supăra mult şi puternic pe toţi. Nici el nu înţelege de ce. Aşa că nu vă bateţi capul. Va spune în aceste două luni tot mai des cât de mult s-a săturat, cât de greu îi este şi cât de mult vrea să plece, oriunde, oricât. Îi va trece odată cu trecerea acestor două luni.

RADU BABUŞ, deputat PSD, e pus pe fapte mari. Vrea totul, vrea cel mai mult, cel mai bine, cel mai sus. Va munci pentru toate, va ţopăi nemulţumit mai mereu, va găsi motive să fie nefericit. Anul acesta pentru el are vibraţia 8, a realizărilor. Din nefericire, el nu le va observa. Va câştiga enorm: imagine, bani, războaie. Va fi raţional, eficient, dar şi nerăbdător, insistent, intolerant. Ciudat pentru el, care este prin cifra destinului său, dar şi prin cifra zilei de naştere un băiat bun, generos, milos, cu spirit fratern, are cifra destinului 9. Dacă ar evita excesele în ianuarie şi în octombrie, ar fi perfect. Mă refer, fireşte, inclusiv la viteza regulamentară stabilită în regulament. Poate evita accidente şi mari emoţii. Septembrie este luna de vârf pentru investiţii financiare, iar în mai ar mai putea achiziţiona un apartament ori o maşină sau poate un teren.

CERNEA REMUS FLORINEL, ciudat, ciufut, impenetrabil, greu de înţeles, intuitiv, cu o credinţă şi o relaţie deosebită cu Divinitatea, adesea sceptic, uneori răutăcios, întotdeauna distant, are nevoie să fie în centrul atenţiei, şi reuşeşte de fiecare dată. Are nevoie să fie admirat şi asta îi poate ieşi dacă munceşte mai mult. Are cifra destinului 7 din 3 şi 4. Cifra zilei de naştere 7 dublează tot ce am spus până acum, adăugând capacităţi crescute de a simţi, de a intui, de a înţelege tot ceea ce altora pare inaccesibil. Pentru el acest an are vibraţie 1. Mai activ, mai încăpăţânat, mai individualist, mai independent, mai agresiv. Doar pentru el e de bine.

andrei_razvan_condurateranu1.jpgCONDURĂŢEANU RĂZVAN ANDREI, un altfel de încăpăţânat, cu o cifră a destinului 7 din 2 şi 5, deputatul PPDD, poate da dovadă de maleabilitate, capacitate de a convinge, calităţi de fin diplomat şi nu în ultimul rând farmec. Anul acesta este pentru el anul schimbărilor în bine. Vibraţia personală 5 a anului 2013 îi aduce dorinţa de a deveni altfel, altcumva, altcineva. El va reuşi să-şi modifice imagine, stil, vestimentaţie, mod de a acţiona. Este un an deosebit pentru el. În ianuarie va fi ceva mai retras, puţin ameţit de tot ceea ce i se întâmplă, dar din februarie totul începe să-i meargă din plin. Poate ceva mai multă atenţie în martie, când vibraţia 9 a lunii îl va împinge către discuţii mai aprinse cu colegii, prietenii, asociaţii. Atenţie la micile accidente ce ar putea interveni în acestă lună ceva mai solicitantă!

Fost prefect, deputatul DĂNUŢ CULEŢU are un an 2013 bun. Vibraţia personală 4 a acestui an îl va determina să muncească mult, cu spor şi cu multe realizări. În acest an poate dobândi bunuri de natură materială, poate face investiţii imobiliare, consolidează noul său statut. Cu o cifră a destinului 9 din 3 şi 6 şi o cifră a zilei de naştere 7 (născut fiind într-o zi de 16), este un amestec de bunătate şi încăpăţânare, pe cât este de cumsecade, pe atât poate fi de arţăgos, ţâfnos şi iute la mânie. Anul acesta va deveni şi mai dificil, pentru că va munci mai mult, va fi mai sever, mai rece şi disciplinat. Va dori să vadă rezultatele muncii sale şi va deveni neiertător cu cei din jur.

Mircea_Titus_Dobre.jpgDOBRE MIRCEA TITUS, deputat, primul mandat. Nervos, agitat, cu toane, dar cu simţul umorului, impulsiv, dar fermecător, uneori lacom, dar cel mai adesea norocos, are nevoie de aplauze la scenă deschisă, de spectatori pentru care să evolueze. Are cifra destinului 3. În Parlament, slavă cerului, va avea! Poate fi un extraordinar diplomat, uneori crud, alteori cooperant, timid, adesea emotiv. Ştie să păstreze secretul, se descurcă perfect în lumea celor ce cuvântă, îi place să se joace cu banii, însă este mereu atent la pungă, atent la detalii şi deosebit de activ. Are linia acţiunii 789 în numerograma zilei de naştere. Poate deveni riguros la nevoie şi agitat dacă începi să-l plictiseşti. Pentru el, 2013 are o vibraţie personală 2, a prieteniei. În acest an va fi remarcat, apreciat, dorit în tot felul de echipe, organizaţii. Foarte norocos în ianuarie şi în octombrie, deosebit de muncitor, serios şi riguros în februarie şi în noiembrie, adaptabil şi convingător în lunile martie şi decembrie.

Victor_Manea.jpgMANEA VICTOR GHEORGHE, deputat PNL, încăpăţânat şi priceput la ce vrea el, şeful tău, dacă îţi e prieten bun, are cifra destinului 7 din 2 şi 5, încăpăţânatul dintr-un partener excelent şi un convingător politician, şi cifra zilei de naştere 1, a independentului activ şi tiranic. Pentru el, 2013 este anul ambiţiei nemărginite. Vibraţia personală 8 îl determină să fie intolerant, eficient, materialist, mereu nemulţumit, în pofida realizărilor extraordinare. Mai complicate vor fi lunile ianuarie şi octombrie pentru el, când nu va înţelege unde este, ce caută acolo şi va dori să plece acolo unde ştie el ce să facă, încotro să se îndrepte şi cu cine să colaboreze. Aceste luni dificile vor trece şi Manea se va descurca excelent.

Şi tânăr şi deputat PPDD, TARARACHE MIHAI are un an plin de moţii, activităţi, nervi şi noroc. În pofida emoţiilor, va da dovadă de curaj şi totul îi va ieşi mai bine decât ar fi putut dori, anul 2013 are pentru el vibraţia 3. În ianuarie şi în octombrie va munci cu spor, în februarie şi în noiembrie se va odihni, va călători, va lucra la imaginea sa, va fi convingător. Responsabil şi implicat va deveni în lunile martie şi decembrie. Cu o cifră a destinului 6 din 2 şi 4, puteţi fi siguri că Mihai Tararache va avea parte de realizări importante. Este serios, logic, muncitor, diplomat, nu fuge de responsabilităţi. Are cifra zilei de naştere 3, poate vorbi frumos, este norocos, excelentă gazdă, secretul este bine păstrat când a ajuns la el.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii