Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Dragomir despre candidatul PNL la Primăria Constanţa „Septimiu Bourceanu nu şi-a exprimat dorinţa, dar poate fi una dintre variante”

ro

27 Sep, 2013 00:00 2567 Marime text
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că liberalii constănţeni îşi fac deja planuri pentru alegerile locale din 2016. Evident, separat de PSD. Sigur, e încă prematur să vorbească despre candidaţi dar, chiar şi aşa, în interiorul partidului există deja, susţin surse bine informate, penelişti care ar fi dat semne că vor să intre în cursa pentru Primăria Constanţa. Astfel, potrivit unor liberali, Septimiu Bourceanu, liderul Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Constanţa, ar fi unul dintre aspiranţii la candidatura pentru mandatul de primar al Constanţei.

Ce spune liderul PNL Constanţa, deputatul George Dragomir, despre această informaţie? Ei bine, în nota inconfundabilei sale diplomaţii, Dragomir nici nu confirmă, nici nu infirmă. „Septimiu Bourceanu nu şi-a exprimat încă dorinţa, dar poate fi una dintre variante”, a declarat preşedintele liberalilor tomitani.
Dragomir a ţinut însă să adauge că în PNL „sunt mulţi care au potenţial”, atât bărbaţi, cât şi femei. „Sunt mulţi colegi care au potenţial şi care se vor evidenţia, se vor remarca în interiorul structurii pentru a intra în această cursă. Nu va fi uşor”, a menţionat liberalul.
Întrebat ce şanse crede că mai are PNL în impunerea unui candidat viabil pentru Primăria Constanţa, George Dragomir a afirmat că, în opinia sa, ”teoretic, fiecare partid, fiecare candidat pleacă de la aceleaşi şanse”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nuti 02 Oct, 2013 17:35 Septimiu Bourceanu,candidatul potrivit pentru primaria Constanta!!care pe langa experienta profesionala, are si caracter, educatie,dar mai ales echilibru pe care-l alimenteaza continuu din familie, care pentru el este sacra..Constanta merita un primar -exemplu pozitiv,iar Septimiu este persoana.Votez pentru!!
  • SAM 02 Oct, 2013 17:02 Este o alegre excelenta.Este un merit cuvenit, are toate calitatiile unui primar competent si de viitor. Eu unul m-am saturat de actualul primar.Domnul nostru actual primar are o meserie de viitor este clovn sef si poate fi inchiriat cu ora la petreceriile copiilor. Mult succes Domnule Septimiu Bourceanu
  • Silvia 02 Oct, 2013 09:55 E cea mai buna alegere si sper sa reuseasca sa fie dnul Bourceanu un primar al Constantei asa cum se cuvine!
  • Kemosabe 02 Oct, 2013 09:49 Constantenii merita un alt primar , mai tanar , cu o viziune mai buna , care sa isi dea interesul pentru locuitorii acestui oras , nu doar sa isi urmareasca interesele .
  • Primar PNL-ist 02 Oct, 2013 08:41 Septimiu are o experienta si poate fi un lider f bun pentru Constanta, pe de parte este mult mai bun decat Mazare!
  • septimia 27 Sep, 2013 15:54 dragomire draga faci laegeri buna insa ia-l pe zagareanu de la directorat ca face numai prostii. nu uiata ce este bum doar de paza dare pe vreme de noapte. ai baiet de valoare pe la tine dar cine ti la bagat pe git