Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce posturi bugetare mai sunt scoase la concurs

ro

21 Sep, 2010 00:00 3498 Marime text
posturi___.jpg Instituţiile constănţene, fie ele primării sau deconcentrate, scot la concurs diferite posturi, pe care cititorii le pot găsi în detaliu pe www.ziuadeconstanta.ro , la secţiunea „Locuri speciale de muncă“.

În perioada imediat următoare, există câteva funcţii pentru ocuparea cărora doritorii trebuie să-şi pregătească dosarele. Astfel, Primăria comunei Tuzla scoate la concurs un post pentru funcţia publică de referent clasa III, grad profesional asistent, treapta unu de salarizare. Primăria municipiului Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie, temporar vacante. Se caută inspector clasa I, grad asistent, treapta trei de salarizare - Biroul Administrativ şi Tehnico Economic, Direcţia Servicii Publice. De asemenea, Primăria municipiului Constanţa mai angajează un referent clasa III, gradul asistent, treapta unu de salarizare - Serviciul Dotări Urbane - Ecarisaj - Dezinsecţie şi Deratizare, Direcţia Servicii Publice. Casa judeţeană de Pensii (CJP) Constanţa scoate la concurs un post pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional asistent Serviciul de Contabilitate a Veniturilor Bugetare. Şi primăria Lumina scoate la concurs un post de şef Serviciu Investiţii Publice, Proiecte, Afaceri Europene, CIC şi Cultură. De asemenea, şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) scoate la concurs mai multe posturi în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică. Aşadar, se caută director executiv, director executiv adjunct şi director economic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • asistenta 21 Sep, 2010 23:13 vrem sa stim si noi cate posturi au fost deblocate la nivelul spitalelor din Constanta, in special la judetean? daca s-au deblocat posturi de ce Capatana ne face felul in aceste zile si se scuza aratand cu degetul catre Consiliul Judetean??? Nu cumva ministerul este cel care bugeteaza aceste posturi? de ce nu luati atutudine, pentru ce mai exista aceasta directie de sanatate, daca nu va luptati pentru noi angajatii. Manea de la sindicat e si el vandut lui Capatana, si dvs domnule Dina sunteti???