Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nume se vehiculează pentru conducerea Administraţiei Finanţelor Publice Constanţa

ro

28 Feb, 2013 20:47 6732 Marime text

09_afp_Agentia_Nationala_de_Administrare_Fiscala_01.jpgAdministraţia Finanţelor Publice (AFP) Constanţa a rămas fără conducere după ce fostul director al instituţiei, Ionuţ Mişa, a fost numit director general al Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili.

Deşi au trecut două săptămâni de la numirea acestuia, AFP Constanţa nu are încă un nou director general. Aşa cum am menţionat într-o ediţie anterioară, acesta din urmă va fi numit prin ordin al preşedintelui ANAF. În ceea ce priveşte numele care se vehiculează pentru şefia AFP, se pare că Silviu Coşa, actualul director al instituţiei, este în continuare în cărţi. Dacă adjunctul nu va fi numit director general, nu este însă exclus ca altcineva din cadrul instituţiei să preia frâiele Administraţiei Financiare. Din acest punct de vedere, new entry în context este Valentin Criveanu, directorul Direcţiei de executare silită din cadrul AFP. Potrivit unor surse, Criveanu s-ar bucura de susţinere pentru a ocupa această funcţie, dar pentru moment nimic nu este bătut în cuie.

Nu în ultimul rând, nu este exclusă nici acum varianta ca în locul lui Mişa să fie instalată o persoană de la şefia altei administraţii fiscale din judeţ.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii