Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce lideri noi are PNL in structurile de conducere

ro

18 May, 2010 03:43 2113 Marime text
cap_10.jpgÎn condiţiile în care Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Constanţa bate la uşă, liberalii de la malul mării au început, de câteva săptămâni, să organizeze alegeri pe bandă rulantă în judeţ, astfel încât să nu-i prindă conferinţa fără structuri noi alese. La sfârşitul săptămânii trecute, seria Adunărilor Generale de Alegeri a continuat la Saraiu, Vulturu, Nicolae Bălcescu, Târguşor, Corbu, Săcele, Cogealac, Hârşova, Ciobanu şi Ghindăreşti.

Astfel, la Saraiu a fost ales şef al organizaţiei locale, Gheorghe Iancu, la Vulturu - Gheorghe Berbec, la Nicolae Bălcescu - Nicolae Albu, la Târguşor - Velicică Stoian, Corbu - Marian Gălbinaşu, la Săcele - Gavrilă Remescu, Cogealac - Gheorghe Alexa, la Hârşova - Ionel Chiriţă, la Ciobanu - Ion Popescu, iar la Ghindăreşti - Nicu Artiom Artiom. De asemenea, tot în cadrul Adunărilor Generale, au fost stabilite şi delegaţiile liberalilor care vor participa, din fiecare localitate, la Conferinţa Judeţeană a partidului. Astfel, de la Saraiu vor fi prezenţi 17 membri, de la Vulturu opt membri, Nicolae Bălcescu - nouă, Târguşor - 14 membri, Corbu - 22 membri, Săcele - 17 membri, Cogealac - 16 membri, Hârşova - 19 membri, Ciobanu şi Ghindăreşti - câte opt membri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 18 May, 2010 20:30 LIBERALII harsoveni AU GRESIT alegerea !!! De vina este ARMA PSIHOTRONICA ,din oras care i-a ”indemnat” sa-l aleaga pe IONEL CHIRITA ,conducatorul lor. Ce le-a mai promis sau dat la aceasta ”alegere” ??? o caldare de carne ,un serviciu de bugetar, materiale de constructii sau posturi de conducere ,prin relatiile pe care le are ??? Cand a fost vorba de opt case pentru ROMII harsoveni ,nimic mai mult,CHIRIȚA cu intreaga echipa liberala NU s-au prezentat la ședință ,evitand astfel,votarea din Consiliul Local.Au ales un conducator CU DOUA FEȚE...Numai el merita acest post de conducere al unui partid liberal ??? Cunosc și alți LIBERALI care merită sa conduca PNL-ul harsovean și îi cunosc ca fiind oameni CINSTIȚI si MUNCITORI .