Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce ascund angajările la Paza lui Titi Giurcă?

ro

09 Feb, 2011 01:56 6456 Marime text
Paza_Lucian_Giurca_2.jpgEşti mereu pe fază şi reacţionezi când un om este tâlhărit pe stradă chiar în faţa ta? Dacă răspunsul la această întrebare este „da", poţi să te alături echipei de paznici a judeţului. Divizia de Pază de sub aripa Direcţiei de Pază a Judeţului - ambele conduse de Titi Giurcă - face angajări.

Nu ştim care va fi salariul pe care-l veţi primi la angajare, pentru că şeful Direcţiei de Pază a Judeţului nu a dorit să ne răspundă la această întrebare, dar ce mai contează salariul atunci când lucrezi, nu-i aşa, sub comanda lui Titi Giurcă? Aşa cum spuneam, SC Divizia de Pază SRL angajează agenţi de pază cu sau fără atestat, după cum aflăm din anunţul dat la mica publicitate. În schimb, Direcţia de Pază, din care a luat naştere Divizia, organizează cursuri pentru agenţi de pază şi ordine. Cu alte cuvinte, te angajează şi fără atestat pentru că apoi ţi se oferă marea „şansă" să-ţi scoţi atestat la ei, bineînţeles contra-cost. Ne-am interesat şi am aflat care sunt condiţiile în care Direcţia de Pază transformă orice om de pe stradă într-un vajnic apărător. Cursurile încep de la 1 martie, iar modulul ţine trei luni, astfel că în luna iunie ajungeţi paznic al judeţului, cu diplomă de absolvire şi atestat, totul contra sumei de 300 de lei, după cum ni s-a spus. Atât anunţul de angajare, cât şi cursurile pentru agenţi de pază şi ordine se adresează băieţilor, dar şi fetelor. Aşadar, Direcţia lui Giurcă nu discriminează.

Afaceri din pază şi vânzări de ţoale

În ediţii anterioare arătam că structura subordonată CJC şi condusă de Giurcă îşi extinde activitatea. Cele două noi afaceri coordonate de Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa şi de SC Divizia de Pază SRL au devenit oficiale prin publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 310/28.01.2011, care ne-a confirmat că noile firme fondate sunt SC Divizia Resurse Umane SRL şi SC Divizia Logistic SRL. Divizia Resurse Umane SRL are ca obiect principal de activitate „Servicii de furnizare şi management a forţei de muncă", iar cea de-a doua unul şi mai interesant: „Comerţ cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei". Cu alte cuvinte, să nu rămâneţi surprinşi dacă, după ce aţi absolvit cursurile de agenţi, veţi vinde şi haine şi pantofi. În plus, aţi putea avea şi şansa să plecaţi şi în delegaţie la munte, având în vedere faptul că Divizia de Pază SRL şi-a înfiinţat de curând şi un punct de lucru la Braşov.

Pentru a afla mai multe detalii despre posturile pe care le oferă la SC Divizia de Pază SRL, cât şi despre cursurile pe care le organizează Direcţia de Pază a Judeţului, l-am contactat telefonic pe directorul Lucian Titi Giurcă. Auzind ce ne interesează, ne-a declarat iniţial că nu poate vorbi, iar când am revenit nu am mai putut stabili un dialog. Aşadar, ce ar avea de ascuns Titi Giurcă în legătură cu posturile pe care le scoate la concurs?!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihaela 14 Feb, 2012 19:24 agentii muncesc 240 ore, nu 160 cat sunt in fluturas,restul de 80h sunt trecute mai nou la ore suplimentare. Da-ne CARTILE DE MUNCA si FISELE FISCALE nemernicule !!!!!!!! Din 2012 s-a modificat salariul conform guvernului si tu ??? incalci legea ! UNDE-S AUTORITATILE STATULUI ????
  • Bugsy Smeagol 09 Feb, 2011 00:14 Pai cum adica ce urmareste? Mocangeala evident si poate deasta umbla zvonul ca de fapt salariul nu v-a fi tocmai minimum pe economie, la o adica exista acoperire si pentru asta: contractul de munca semnat anul trecut cam in perioada mitingurilor si pentru care au fost necesare cca. 11 semnaturi doar asa ridicind coltul la foaie ca sa vada tot romanul unde sa semneze :))) Mingie de meci pentru nea Titi care mai are putin si falimenteaza firma sau poate ca asta este si ideea? Maare jucator nea Titi asta!