Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât de bogat este consilierul judeţean Laurenţiu Marin (documente)

ro

25 Aug, 2012 01:00 6462 Marime text
05_avere_Marin_-_Laurentiu_Marin.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabeticã a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Fără terenuri şi case

Potrivit declaraţiei de avere, consilierul judeţean USL Laurenţiu Marin, fost director al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, nu deţine niciun teren şi nicio clădire. În schimb, el are un autoturism Volkswagen Golf, fabricat în 2008, dobândit prin cumpărare, alături de Mihaela Marin.

În rubrica „Bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro" din declaraţia de avere a lui Laurenţiu Marin figurează „bijuterii soţie", dobândite în perioada 1980 - 2012, a căror valoare estimată depăşeşte 5.000 de euro, precum şi o colecţie de numismatică, dobândită între 2010 şi 2012, estimată la peste 5.000 de euro.

La capitolul „plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dacă valoarea de piaţă însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro" consilierul judeţean figurează ca deţinător de părţi sociale la SC Cyberdreams SRL, firmă căreia i-a acordat un împrumut de 104.484,60 de lei. De asemenea, Laurenţiu Marin este deţinător de părţi sociale la SC Eclipse Advertising SRL, firmă pe care a împrumutat-o cu 20.078,76 lei/6.031,50 dolari. Potrivit declaraţiei, aceasta era situaţia la data de 30 iunie.

Consilierul judeţean nu are datorii, dar nici active financiare.

Venituri

În rubrica venituri, social-democratul a trecut indemnizaţia de consilier în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, în valoare de 11.687 de lei brut, precum şi un venit de 1.212 lei brut, realizat în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Constanţa. Acestuia i se adaugă un venit de 624 de lei brut realizat ca membru în CA-ul Spitalului de Ftiziologie Agigea. Totodată, în calitate de membru în CA-ul Spitalului de Pneumoftiziologie Palazu, Laurenţiu Marin a încasat un venit de 204 lei brut. Nu în ultimul rând, el a realizat un venit şi în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală (SOTRM) Agigea, şi anume 165 de lei brut.

Soţia sa figurează în declaraţia de avere cu un venit în valoare de 5.246 de lei brut, realizat de la SC Cyberdreams SRL.

Interese

Potrivit declaraţiei de interese, Laurenţiu Marin este administratorul SC Cyberdreams SRL, dar şi al SC Eclipse Advertising SRL. Aici regăsim, de asemenea, calitatea sa de membru în CA-ul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, postură din care a avut, ca beneficiu 1% din salariul managerului. Laurenţiu Marin şi-a trecut aici şi calitatea de membru în CA-urile Spitalului de Ftiziologie Agigea, Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Palazu Constanţa şi SOTRM Agigea. Nu mai puţin important este că în declaraţia de interese a social-democratului figurează şi calitatea de membru supleant în CA-ul Spitalului Clinic Căi Ferate.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii