Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă noul look al CERONAV

ro

06 Oct, 2012 02:58 1534 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale organizează licitaţie publică pentru realizarea de lucrări de reparaţii capitale şi amenajări sistematizare pe verticală în Baza de instruire a centrului. Mai precis, se are în vedere refacerea sistemului rutier din beton de ciment pe două alei şi o parcare, execuţia unei parcări noi (suprafaţă totală de 1.352 metri pătraţi), pentru o desfăşurare a traficului în condiţii de siguranţă, la care se va adăuga amenajarea unui spaţiu verde în suprafaţă de 142,5 metri pătraţi, prin plantarea de gazon, arbori şi arbuşti pentru creşterea calităţii mediului. Valoarea estimată a lucrării este de 182.500 lei.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul CERONAV în privinţa organizării, derulării şi finalizării procedurii de atribuire sunt: Ovidiu Sorin Cupşa - director general; Dan Pisică - Muşat - director comercial, Claudia Gheorghe - director economic, Eugen Radu - şef birou juridic, contencios şi arhivare, - Tudor Stelian - şef Serviciu Administrativ, Cornelia Nistor - Şef birou achiziţii publice. Din comisia de evaluare fac parte Gabriela Cristian, Cornelia Nistor, Stelian Tudor, membri de rezervă fiind Dumitru Enciu şi Daniela Tagare.

Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot depune oferte până pe data de 18 octombrie, ora 12.00, urmând ca în aceeaşi zi la ora 13.00 acestea să fie deschise.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii