Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care au fost criteriile de selectionare a angajatilor CJC Mihai Petre ii cere explicatii lui Constantinescu

ro

17 Aug, 2010 00:00 1294 Marime text

Consilierul judeţean Mihai Petre insistă să afle de la preşedintele CJC informaţii publice care vor rămâne pe veci secrete.

După Scrisoarea III a lui Mihai Eminescu a apărut şi a treia scrisoare a consilierului judeţean PDL Mihai Petre, adresată preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Nicuşor Constantinescu. „Dacă respectul ce ar trebui să guverneze raportul dintre preşedintele Consiliului Judeţean şi consilierii judeţeni nu înseamnă mare lucru pentru dumneavoastră, atunci poate respectarea legii ar trebui să aibă o anumită semnificaţie.

Vă destăinui faptul că prezentul demers este efectuat într-o dublă calitate. Cea de consilier judeţean, ales de aproximativ 70.000 de cetăţeni şi cea de simplu cetăţean al judeţului Constanţa“, a început Petre scrisoarea deschisă către Constantinescu. Dar ce cere de fapt consilierul judeţean? „Având în vedere că ieri, 16 august, a expirat termenul limită pentru adoptarea de către autorităţile locale a noilor organigrame potrivit OUG nr.63/2010, vă solicit să faceţi publice toate informaţiile cu privire la modalităţile şi rezultatele implementării ordonanţei mai sus menţionate la nivelul aparatului propriu al CJC şi instituţiilor subordonate“, a continuat Petre. „Vă solicit şi publicarea criteriilor în baza cărora au fost efectuate disponibilizările aprobate în şedinţa CJC din data de 15 iulie, a numelor persoanelor disponibilizate şi a calificativelor în baza cărora s-a luat decizia disponibilizării, a numelor persoanelor rămase în instituţiile mai sus menţionate şi a calificativelor în baza cărora s-a luat decizia menţinerii în funcţie, a perioadelor când s-au desfăşurat procedurile de evaluare, precum şi a componenţelor nominale ale tuturor comisiilor de evaluare“, a mai adăugat consilierul judeţean PDL. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii