Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PP-DD în Colegiul 8, George Andrei Popescu „Am intrat în bătălia politică din dorinţa de a schimba sistemul" (galerie foto)

ro

16 Nov, 2012 00:00 3788 Marime text
IMG_0910.jpgCandidatul PP-DD Constanţa la un mandat de deputat în Colegiul 8, George Andrei Popescu, şi-a lansat, ieri, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Evenimentul a avut loc la Club SNC şi a reunit peste o sută de membri şi simpatizanţi PP-DD. Intrat în cursa electorală pentru Camera Deputaţilor sub sloganul „Luptă cu sistemul! Tinereţea aduce schimbarea", aspirantul PP-DD la un fotoliu de deputat a explicat că, în opinia sa, „sistemul ticăloşit din România ne-a creat două stări: cea de scârbă şi cea de frică". Popescu a declarat că se luptă pentru un mandat de deputat în Colegiul 8 pentru că vrea schimbarea actualului sistem politic, în care „o mână de oameni îşi bate joc de noi". „Am intrat în bătălia politică din dorinţa de a schimba sistemul", a afirmat el. George Andrei Popescu a menţionat însă şi sentimentul de frică al oamenilor în relaţia cu autorităţile publice locale.

În ceea ce priveşte proiectele care vizează colegiul său, candidatul PP-DD a amintim crearea de adăposturi pentru câini şi extinderea spaţiilor verzi din Constanţa.

În cadrul lansării au fost prezenţi, de asemenea, liderul PP-DD Constanţa, Gheorghe Slabu, candidat la un mandat de deputat în Colegiul 9, Gabriel Candindatu, aspirant la un mandat de senator în Colegiul 1, dar şi Sali Negeat, candidat în Colegiul 3 Senat şi actual subsecretar de stat în cadrul Departamentului pentru Relaţii Interetnice din subordinea Guvernului.

George Andrei Popescu este de profesie economist, iar în prezent este directorul de vânzări al unei firme de curierat.

De menţionat este că, potrivit spuselor lui Dede Perodin, liderul interimar al Organizaţiei Municipale a PP-DD Constanţa, toţi candidaţii PP-DD la scrutinul din 9 decembrie vor vorbi, în contextul unui eveniment care va avea loc pe 27 noiembrie, ora 17.00, tot la Club SNC, despre ceea ce îşi propun să facă pentru judeţul Constanţa şi pentru constănţeni în calitate de viitori parlamentari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii