Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidat USL la un nou mandat în Colegiul 8 Deputatul Manuela Mitrea vrea să rezolve problema străzii prelungirea Eduard Caudella

ro

23 Nov, 2012 01:41 4035 Marime text

strada_mitrea_-_Manuela_Mitrea_05.jpgÎn cursul acestei săptămâni ZIUA de Constanţa atrăgea atenţia, în cadrul rubricii „Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta", asupra străzii prelungirea Eduard Caudella, din Cartierul Compozitorilor.

Prelungirea Eduard Caudella se intersectează cu străzile Eduard Caudella şi Sergiu Celibidache şi are aspectul unui drum de ţară: fără asfalt, cu buruieni pe margini, fără trotuare. Şi asta deşi pe această stradă se află vile moderne şi impunătoare. Tot aici regăsim însă gunoaie şi noroi.

strada_mitrea_-_prelungirea_Eduard_Caudella_7.jpg

Prelungirea Eduard Caudella se află în Colegiul uninominal 8. În urma publicării articolului în ZIUA de Constanţa, unul dintre candidaţii la mandatul de deputat în acest colegiu a luat atitudine. Este vorba despre deputatul USL Manuela Mitrea, care, potrivit spuselor sale, a mers la Primăria Constanţa şi a discutat despre această stradă cu viceprimarul Gabriel Stan. Conform explicaţiilor Manuelei Mitrea, viceprimarul a dat asigurări cum că strada este prinsă în programul de reabilitare şi că, în cel mai scurt timp, vor fi demarate lucrările de asfaltare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii