Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bugetul Mangaliei, inaintat consilierilor cu propunerea unui imprumut pe termen lung

ro

05 Mar, 2010 03:06 978 Marime text

„Voi înainta, sper, bugetul local consilierilor, sper că în cursul zilei de azi", asta declara, ieri, edilul local al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac. Acest buget ar fi format, din spusele primarului, din circa 1.000 de miliarde de lei: „Anul trecut am realizat circa 700 - 800 de miliarde, dar nu am avut consiliu, iar anul acesta sper să ajungem la 1.000 de miliarde, prin vânzarea de terenuri. Cu deficitul de la bugetul de stat, va fi un an foarte greu. Singura soluţie ar fi un credit bancar, pentru că suntem singura primărie care avem o îndatorare de numai 3%, iar noi ne putem îndatora până la 30%", afirmă Mihai Claudiu Tusac.

Acesta promite că este vorba despre un împrumut structurat numai pe investiţii, împrumut care ar putea ajunge chiar şi până la 50 de milioane de euro.

„Putem lua 50 de milioane de euro, pe 30 de ani. La prima vedere, sentimentul consilierilor ar fi că «ăsta îşi ia bani să facă ceva pentru Mangalia în timpul mandatului». Este un sentiment urât şi egoist. Aceşti bani vor fi luaţi pentru lucrări ce se vor face în timp, iar eu nu o să stau 30 de ani primar. Mai bine e să iei un împrumut aprobat, decât să te chinui şi să nu ni se mai dea voie să ne împrumutăm", a arătat Tusac.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii