Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biserica din Neptun, finalizată cu sprijinul lui Radu Cristian

ro

01 Jun, 2012 01:00 3014 Marime text

Candidatul independent la Primăria municipiului Mangalia, Radu Cristian, s-a întâlnit cu locuitorii din Neptun - Olimp pentru a le expune soluţiile sale la problemele specifice zonei.

Potrivit programului său, «Mangalia, oraş european», transportul public pentru locuitorii din Neptun - Olimp va avea acelaşi preţ ca pentru orice altă zonă din localitate, în vreme ce orarul va funcţiona raportat la sezon. Mai exact, în sezonul estival cursele către Neptun - Olimp vor circula de la ora 5.00 până la miezul nopţii, în vreme ce în extrasezon vor circula în intervalul 5.00 - 22.00.

Radu Cristian a abordat, în discuţiile cu cetăţenii din Neptun - Olimp, problema locuinţelor pentru tinerii din zonă, dar a vorbit şi despre necesitatea înfiinţării unei farmacii cu program non stop. „După preluarea mandatului de primar voi face anveloparea blocurilor din Neptun - Olimp cu fonduri UE, în condiţii tehnice de calitate, nu ca până acum. Ordinea şi liniştea publică vor fi asigurate de către patrule mixte formate din poliţişti şi jandarmi, iar spaţiile de parcare pentru locuitorii din zonă vor fi extinse", a precizat Radu.

Pentru oamenii din zonă însă, una dintre marile bucurii a fost aceea că Radu Cristian a sprijinit finalizarea lucrărilor la faţada bisericii cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Neptun. Proiectul va fi terminat până la data de 1 iulie. „Ne-am săturat de politicieni care ne promit marea cu sarea în campanie şi apoi uită de noi. Este prima dată când cineva ne dă o mână de ajutor fără să ne promită măsuri electorale" au declarat enoriaşii pe marginea iniţiativei lui Radu Cristian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii