Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Butnaru, turnatorul "Gelu", judeca onoarea in PNL

ro

04 Aug, 2009 02:38 4218 Marime text

cap_6.jpgAurel Butnaru, judecator al Comisiei de Onoare si Arbitraj a partidului, a fost trimis de CNSAS in instanta pentru legaturile trainice avute cu fosta Securitate Judecatorul Curtii de Onoare si Arbitraj a Partidului National Liberal, Aurel Butnaru, cel care ar trebui sa imparta dreptatea in partid are un dosar greu la Consiliul National pentru Studierea Arhi­velor Securitatii, care atesta legaturile sale cu structurile represive ale regimului comunist. Fost consilier local in Cons­tan­ta, Butnaru a fost teleportat in functia de presedinte interimar al organizatiei municipale a PNL dupa sosirea la carma partidului a lui Crin Antonescu. Liderul liberalilor a fost cel care de-a lungul timpului s-a remarcat prin intransigenta aratata fata de colaboratorii fostei Securitati, fiind cel care a cerut excluderea din partid a Monei Musca.

Continuarea pe http://www.ziua.net/...

{mos_ri:Aurel Butnaru,Gelu}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dorel 04 Aug, 2009 23:33 Corect ce spune Redivivus,si ca individul in cauza au fost infiltrate toate partidele si structurile de conducere ,de la cele locale,pina la cele statale.Multe societati comerciale au in spate "grade".
  • el e mic copil pe langa Hasoti si Dragomir 04 Aug, 2009 12:10 aia sint inca activi baieti cea mai mare adunatura de securisti e in pnl atat in centru cat si ka constanta dracu sa ma ia daca ii mai votez vreodata
  • cristi 04 Aug, 2009 10:20 El; nu are mare vina ca e un securist notoriu. o vina mai mare o are Dragomir George si Hasotti care l-au tinut in spate si l-au pus presedinte ...sa le fie rusine, halal conducere ..tot timpul scandal...sa plece acasa in frunte cu Dragomir ...Demisia de onoare!!! hai Gelu
  • ... 04 Aug, 2009 09:49 Astia ne sunt liberalii !!!
  • ionut 04 Aug, 2009 08:42 inca un liberal desconspirat,la asemenea sefi si protector financiar.....
  • redivivus 04 Aug, 2009 06:03 Butnaru este o mediocritate din toate punctele de vedere,mai putin unul:acela de profitor,cum sunt atatia altii.Poate a dat ceva bani pentru partid,dar de aici si pana a ajunge presedinte,chiar interimar,al organizatiei municipale PNL,este drum lung.Calitatea lui de turnator i-a folosit,ca multor altora,sa se pricopseasca cu o avere pe care tot neamul lui n-ar fo obtinut-o prin munca intr-un secol.Se va gasi cineva,cu aceasta ocazie,sa verifice in ce conditii si cu al cui sprijin dezinteresat a devenit proprietarul hotelului din Mamaia? Exista in Constanta vreun reporter capabil si curajos care sa faca un studiu al modului in care s-au "privatizat" hotelurile din Mamaia si nu numai? Si cu ajutorul cui? Si care a fost partea fiecaruia din marele jaf?