Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apelul umanitar de la Medgidia a avut succes S-au strans banii necesari operatiei lui Alexandru

ro

20 Feb, 2010 03:21 1125 Marime text
După ce emisiunea de la Antena 3, „Aruncaţi din tren" a prezentat cazul tânărului de 19 ani, Alexandru Netejoru, victima unui accident de maşină, încă de la începutul anului, la Medgidia s-a dat startul campaniei de strângere de fonduri pentru ajutorarea acestuia. La începutul acestei săptămâni, în urma unui spectacol caritabil s-a strâns toată suma necesară, 7.000 de euro.

Cei doi dintre invitaţii emisiunii, Anca Sigartău şi Ionuţ Atodiresei, care s-au implicat în această campanie de strângere de fonduri au reuşit să facă rost doar de o parte din banii necesari tânărului, sumă la care a contribuit şi primarul din Medgidia, Marian Iordache.

Pentru strângerea celor 3.000 de euro de care tânărul mai avea nevoie, cei doi invitaţi ai emisiunii au făcut demersurile necesare pentru organizarea unui spectacol caritabil la care au fost prezenţi mai mulţi artişti autohtoni printre care Nicola, Play&Win şi Leticia, Ionuţ Galani, Elena şi Iuliana Zlatov, iluzionistul Bogdan Muntean şi Anca Sigartău împreună cu 1-Q Sapro.

Banii încasaţi din vânzarea celor 700 de bilete au fost suficienţi pentru completarea celor 7.000 de euro necesari operaţiei tânărului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii