Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendamente buget 2018. Turcescu (PMP) solicită fonduri pentru construirea de creşe şi achiziţia unor ambulanţe de tip C în judeţul Constanţa (document)

ro

12 Dec, 2017 00:00 4235 Marime text
Deputatul PMP de Constanţa Robert-Nicolae Turcescu a depus 172 de amendamente la Legea bugetului de stat pe anul 2018. Prin intermediul acestora, deputatul PMP a solicitat Guvernului Tudose ca în fiecare comună din judeţul Constanţa să fie construită câte o creşă şi să se aloce fonduri pentru achiziţia unor ambulanţe de tip C, aşa cum prevede programul „O ambulanţă pentru fiecare localitate“.
 
Alte amendamente vizează alocarea de fonduri pentru infrastructura judeţului, modernizarea şcolilor şi a unor săli de sport, renovarea unor unităţi sanitare din judeţ, dar şi a unor lăcaşuri de cult. De asemenea, deputatul Robert Turcescu a cerut Guvernului finanţare pentru alimentarea cu apă şi canalizare sau extinderea reţelelor existente din mai multe comune constănţene.
 
„Îi asigur pe constănţeni că mă voi lupta, atât în comisiile de specialitate, cât şi în plenul Parlamentului, pentru fiecare dintre cele 172 de amendamente. Cred cu tărie că judeţul Constanţa are nevoie de tot ceea ce eu am solicitat prin aceste amendamente“, a declarat deputatul PMP Robert Turcescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii