Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alianţa PSD+PMP merge mai departe. Cazul „Castelu” s-a clasat!

ro

05 Aug, 2016 00:00 2888 Marime text
 

Ieri fredonau „S-a rupt lanţul de iubire şi-a început a rugini?!”, astăzi s-au întors la concubinajul fericit, în care „soaţa, ca orice femeie responsabilă”, mai câştigă seturi şi cu câteva lacrimi şi tonul ridicat. Câteodată, mai trece şi la ameninţări. Se pare că primele fricţiuni vizibile în alianţa PSD+PMP pe plan local sunt deja istorie. S-a renunţat, între timp, şi la ultimatumuri. „Buboiul” care s-a spart la Castelu este acum acoperit de regret şi de o parte, şi de cealaltă, iar PMP îşi va desemna viceprimarul în prima şedinţă de Consiliu Local.
 
Secretarul general al PSD Constanţa, Gheorghe Donţu, a declarat că cei patru consilieri social-democraţi care nu mai ascultau au demisionat şi vor fi desemnaţi supleanţii. „Din punctul nostru de vedere, incidentul s-a stins, iar PMP îşi poate numi viceprimarul”, a precizat Donţu.
 
La rândul său, şi preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, apreciază problema ca fiind rezolvată, de vreme ce PSD dă asigurări că-şi va struni oamenii şi va respecta decizia din protocolul de colaborare încheiat la nivel judeţean.
 
Dincolo de acest precedent, problema de comunicare pare mult mai gravă în alianţă, atâta vreme cât au ajuns mult prea devreme să-şi spele rufele murdare în public.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii