Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerile la PDL municipiu, intre 15 - 20 mai Maria Stavrositu ar putea avea contracandidat

ro

15 Apr, 2010 03:03 2169 Marime text
cap_3.jpgSecretarul executiv al PDL, Mihai Petre, a declarat ieri, la Radio Sky, că alegerile în PDL la municipiu ar putea avea loc între 15 şi 20 mai. Tot el a adăugat că Adrian Manole, fost şef la organizaţiei municipale, ar avea cele mai mari şanse pentru a putea fi contracandidatul Mariei Stavrositu. Aceasta şi-a anunţat oficial candidatura pentru şefia organizaţiei municipale în urmă cu două zile, în cadrul unei conferinţe de presă unde şi-a prezentat şi echipa care o susţine.

alegeri_pdl_-__adrian_manole.jpgChiar dacă numele vehiculate pentru a intra în cursa pentru câştigarea şefiei PDL municipiu erau cel puţin trei, în afara Mariei Stavrositu vehiculându-se şi numele lui Vicenţius Petrescu şi a lui Valentin Zeicu, secretarul executiv al PDL a precizat ieri că ultimii doi nu mai iau în calcul această variantă, lăsându-i locul liber lui Manole. „Adrian Manole are o istorie în PDL, ca fost lider al organizaţiei municipale. Conducerea care va veni la municipiu trebuie să revitalizeze organizaţia", a precizat Petre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • razvan 18 Apr, 2010 10:45 bafta doamnei stavrositu la alegeri.oricum este cea mai potrivita datorita calitatilor ei ptr functia de presedinte al organizatiei municipale.in fond este un deputat care poate reprezenta mai bine organizatia.multe realizari va dorim
  • Rozicrucianul 15 Apr, 2010 09:49 Purtatorul de vorbe goale al portocaliilor constanteni, don Petre cel nevinovat, se baga singur in seama fara sa tina seama si de noi,astia care rumegam dupa ce consumam birfele lui.Din vorbele lui imprastiate nu-si da seama ca acestea s-au tocit si nu ne arata decit explozia antipatica a unui subsol intelectual.Si ca un veritabil politician amusineaza si el pe la noada semidoctilor cacealmisti malefici.