Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la TSD Constanţa În plin scandal politic, Tineretul Social Democrat face şcoală la Neptun

ro

15 Jun, 2017 00:00 4453 Marime text
Începând de astăzi, până pe 18 iunie inclusiv, Tineretul Social Democrat Constanţa organizează, la Neptun, Şcoala de pregătire politică a TSD.
 
În plin scandal politic în PSD, peste 800 de tineri din toată ţara vor fi prezenţi la seminarele şi conferinţele din cadrul şcolii politice. Vor fi organizate o serie de ateliere de lucru menite să formeze tinerii politicieni, în care vor fi abordate următoarele subiecte: educaţia, sănătatea, munca, importanţa comunicării în mediul online şi offline, drepturile omului, campania electorală 2019, perspectivele următorilor 20 de ani, ecologizarea. De asemenea, vor fi aduse în discuţie şi probleme actuale ale tinerilor, precum sărăcia, consumul drogurilor uşoare sau violenţa.
 
În prezenţa liderilor PSD, a miniştrilor, a parlamentarilor tineri şi a deputaţilor europeni, vor avea loc seminare cu tematica „Europa, încotro? - Finanţări europene“ sau „Administraţie publică centrală şi locală versus Parlament“.
 
În cadrul atelierelor de lucru precum „Educaţie - Cum trebuie să pregătim generaţia 2040?“, „Muncă - meseriile viitorului“, „Mediu - eco versus ieftin“ sau „Sport şi sănătate - de la hobby la performanţă“ vor participa invitaţi din administraţie, sectorul neguvernamental, alături de experţi din diferite domenii.
 
Totodată, în cadrul Şcolii de pregătire politică a Tineretului Social Democrat, sâmbătă, la hotel Doina - Sala Europa, se va alege noua structură de conducere a Organizaţiei Judeţene a Tineretului Social Democrat Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii