Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuze anonime la adresa candidatului PNL de la Adamclisi Atac asupra Dorinei Serbanescu sau a lui Stelian Dutu?!

ro

27 Jul, 2010 00:00 2589 Marime text

p1-dorina_serbanescu_-_dorina_serbanescu.jpgO scrisoare anonimă a făcut ieri înconjurul redacţiilor de presă scrisă din Constanţa. „Semnatarul“ misivei acuză candidatul PNL pentru Primăria Adamclisi că ar fi oferit „sume de bani“ pentru a ieşi primar.

Atacul este îndreptat, aşadar, împotriva liberalei Dorina Şerbănescu, invidiată, se pare, de autorul scrisorii, pentru că ar fi reuşit să obţină „peste 300 de voturi de la prima participare pentru ocuparea funcţiei de primar“. Printre acuzele lansate împotriva Dorinei Şerbănescu, anonimul, care în locul semnăturii scrie doar „un om căruia îi pasă“, pomeneşte şi numele fostului deputat Stelian Duţu, proaspăt membru PNL, dar şi al fostei primăriţe Anica Dan, despre care scrie, fără a avea curajul de a se semna, deci de a-şi asuma atacul, că ar fi ajutat-o pe Dorina Şerbănescu în demersul său de a obţine sprijinul electoral al locuitorilor comunei.

Autorul anonim pomeneşte în misivă, ca „andrisanţi“, şi Direcţia Naţională Anticorupţie, Parchetul Medgidia sau Prefectura Constanţa. 

Contactat telefonic, Stelian Duţu a precizat că s-a înscris în PNL recent, după alegerile de la Adamclisi, şi a adăugat că cel care a trimis scrisoarea şi nu îşi asumă acuzaţiile din ea este un „prost“. „N-am fost în Adamclisi de un an şi ceva cred. Şi nu ştiu dacă am vorbit vreodată cu doamna Şerbănescu, poate în urmă cu doi, trei, patru sau cinci ani, când eram preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL, dar nu îmi amintesc. Cine nu are curajul să semneze, îngroaşă rândul tâmpiţilor. Îmi cer scuze că trebuie să mă exprim aşa, însă sunt sătul de prostiile acestea“, ne-a declarat Stelian Duţu.

p1-dorina_serbanescu_-_stelian_dutu.jpgAm contactat-o cum era şi firesc şi pe liberala Dorina Şerbănescu. Fosta candidată a PNL pentru funcţia de primar la Adamclisi ne-a declarat că nu ştie cine s-ar afla în spatele atacurilor, adăugând că o scrisoare care nici măcar nu e semnată, nu merită atenţie. „Chiar nu înţeleg acest demers, care cred că oricum este cam tardiv şi lipsit de sens, pentru că nici nu am obţinut funcţia de primar. Nu cred că are rost să ne răcim gura vorbind despre ceva ce nu merită“, ne-a declarat Dorina Şerbănescu. În ceea ce priveşte alăturarea numelui lui Stelian Duţu de toată această poveste, liberala ne-a declarat că nu l-a mai văzut pe fostul deputat de cinci ani, mai exact de pe vremea când acesta se deplasa la Adamclisi în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii