Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţi de blat cu PSD Liberalii spun că îşi vor definitiva strategia politică până la finalul anului

ro

11 Sep, 2017 00:00 2207 Marime text
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că strategia politică a partidului trebuie definitivată până la sfârşitul anului şi că este necesar ca aceasta să fie integrativă, pentru a aduna aproape tot ce înseamnă cetăţean care nu votează cu PSD. 

„Noi trebuie să definitivăm până la sfârşitul anului strategia politică a partidului, care să definească cu precizie ţinta, obiectivele şi mai ales toate planurile de acţiune aferente pentru atingerea acestor obiective. Pentru acest lucru, avem nevoie de o fotografie foarte serioasă şi profundă, la zi, a opţiunilor cetăţenilor, pentru asta e nevoie şi vom face, probabil după 30 septembrie, o cercetare profundă pe un număr de subiecţi“, a declarat Ludovic Orban, care a participat la Şcoala Politică a TNL, centrată pe „Agenda politicianului: Tema zilei vs Tema noastră“, desfăşurată la Eforie Nord. 

Potrivit liderului liberalilor, trebuie cercetate toată plaja de cetăţeni, opţiuni, mentalităţi, aşteptări ale celor care nu votează cu PSD, pentru a găsi cele mai bune mesaje, cele mai bune canale de comunicare. El a menţionat că, în ultimele şase luni ale anului, partidul trebuie aşezat „pe linie de luptă“. 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii