Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activişti PD-L, la un pas de a fi călcaţi cu ATV-ul

ro

24 Nov, 2008 03:02 694 Marime text
Pe măsură ce ne apropiem de ziua alegerilor, tensiunea electorală creşte. O echipă de campanie a PD-L a fost agresată ieri, în zona Pieţei CET din municipiul Constanţa.

Incidentul a avut loc în vecinătatea unui cort de campanie al PSD, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei judeţene PD-L Constanţa. „Echipa electorală a candidatului PD-L în Colegiul nr. 8, pentru Camera Deputaţilor, Paloma Petrescu, a fost bruscată de către un grup de indivizi, dintre care doi au fost recunoscuţi de către militanţi şi identificaţi de către poliţie“, se arată în comunicatul de presă al PD-L. Democrat-liberalii susţin că unul dintre militanţii PD-L a fost acroşat de un ATV, care ar fi încercat să îi sperie pe membrii echipei de campanie. A fost solicitată intervenţia poliţiei, care a sosit imediat la faţa locului. Echipajul de poliţie i-a condus pe cei doi agresori la Secţia nr. 5. Sub motivul fals al încălcării unei proprietăţi private, agresorii ar fi recunoscut în faţa poliţiştilor: „Am fost plătiţi ca să vă dăm afară“, făcând  referire la echipa de campanie a PD-L.

Incidentul a avut loc în apropierea unui cort al PSD 

Cei agresaţi au depus plângere penală împotriva celor doi indivizi, iar Paloma Petrescu a solicitat şi identificarea unui autoturism care a demarat în trombă de la faţa locului, cu alţi doi agresori.
Candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul nr. 8, Paloma Petrescu, a apreciat că agresiunea la care a fost supusă echipa sa, în vecinătatea cortului de campanie PSD, nu este deloc întâmplătoare, întrucât „tehnicile de campanie electorală a PSD sunt sub semnul agresiunii, de la cea vizuală, intelectuală, până la cea fizică“. Paloma Petrescu a adăugat că „toate aceste gesturi trădează disperarea PSD, care se îndreaptă în mod vertiginos către un nou eşec pe data de 30 noiembrie“. Ea a mulţumit celor care au depus mărturie împotriva agresorilor. „Partidul Democrat Liberal nu va răspunde la forţă cu forţă, la mizerie cu mizerie, la agresiune cu agresiune, ci va rămâne în continuare concentrat pe identificarea de soluţii clare la problemele oamenilor din municipiul şi judeţul Constanţa“, se mai arată în comunicatul PD-L.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii