Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acesta este graficul organizarii alegerilor in PNL Constanta

ro

13 Mar, 2010 03:42 2476 Marime text
cap_4.jpgPotrivit calendarului alegerilor din judeţ făcut public ieri, alegerile de la municipiu vor avea loc pe 12 iunie, în vreme ce Conferinţa Judeţeană care va valida noile conduceri se va desfăşura pe 27 iunie.

După ce în urmă cu o săptămână, fostul prefect al judeţului Constanţa şi pretendent la funcţia de preşedinte al PNL la municipiu susţinea că a depus, spre aprobare, Biroului Politic Judeţean organizarea alegerilor pe 10 aprilie, ieri, Gheorghe Dragomir a anunţat în premieră că solicitarea nu îi va fi aprobată.

Graba cu care unii liberali cer să se organizeze alegerile în structurile locale de partid pare să nu fie pe placul conducerii judeţene a PNL. Ca urmare, cererea prin care vicepreşedintele interimar al PNL la municipiu, Dănuţ Culeţu, susţinea că a depus-o spre analizare Biroului Politic Judeţean, pentru organizarea alegerilor locale pe 10 aprilie, va fi respinsă. Cel puţin asta a susţinut ieri, liderul organizaţiei judeţene a partidului, Gheorghe Dragomir, care a motivat respingerea acesteia pe timpul insuficient alocat organizării alegerilor. „Dacă la Hârşova şi Medgidia s-a cerut amânarea alegerilor pe motiv că nu e timp suficient pentru organizarea lor, nu văd cum la municipiu s-ar pune lucrurile mai bine la punct într-un timp atât de scurt. Municipiul este important, nu înţeleg această grabă", a mai adăugat Dragomir.

pnl_alegeri_-_gheorghe_dragomir_danut_culetu.jpgConferinţa judeţeană a PNL, pe 27 iunie

Dragomir a prezentat ieri şi lista cu datele la care vor avea loc alegeri pentru fiecare organizaţie locală în parte din municipiu, alegeri care se vor încheia pe 12 iunie cu cele la municipiu.

Astfel, pe 13 martie vor avea loc la Cernavodă, pe 14 martie la Mangalia şi Eforie, iar pe 19 martie, la Ovidiu. Calendarul continuă cu alegerile de la Cibanu de pe 20 martie, urmate de cele de la Dobromir, Lipniţa şi Băneasa de pe 21 martie, pe 25 martie la Topalu şi Horia, pe 26 martie la Murfatlar, iar pe 27 martie la Cobadin şi Oltina.

În următoarele două week-end-uri nu vor fi organizate alegeri pentru că zilele coincid cu sărbătorile de Paşti şi vor continua, pe 10 aprilie, cu cele de la Adamclisi, Aliman şi Comana, urmate de cele de la Poarta Albă, Castelu, Mihai Viteazu pe 11 aprilie. Acestea continuă astfel: 15 aprilie - Techirghiol, 17 aprilie - Topraisar, Amzacea, Comana, 18 aprilie - Cogealac, Fântânele, Mihai Viteazu, 24 aprilie - Bărăganu, Mereni, 25 aprilie - Valu Lui Traian, Agigea, Cumpăna, 29 aprilie - Chirnogeni, Independenţa, 6 mai - Limanu, 8 mai - 23 August, Pecineaga, Albeşti, 9 mai - Tirtomanu, Siliştea, Crucea, 16 mai - Corbu, Săcele, 20 mai - Tuzla, Costineşti, 21 mai - Istria, 22 mai Ostrov, Ciocârlia, Deleni, 28 mai - Seimeni, Saligny, 30 mai - Peştera şi Rasova, 5 iunie - Cuza Vodă, Pantelimon.

Validarea acestora va avea loc la Conferinţa judeţeană programată să aibă loc pe 27 iunie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii