Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost sau n-a fost? CCL al PDL Constanţa, la limita cvorumului?

ro

25 Jun, 2012 01:00 2383 Marime text

cap_9.jpgOrganizaţia Municipală a PDL Constanţa a convocat, ieri, un Consiliu de Coordonare Local (CCL), aşa cum anunţase deputatul Maria Stavrositu încă de joia trecută, în contextul unei conferinţe de presă. Evenimentul a avut loc în sala mare a Casei de Cultură, dar a debutat cu aproximativ jumătate de oră întârziere.

Asta pentru că delegaţii prezenţi la CCL s-au reunit cu greu. Potrivit declaraţiilor liderului Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa, Maria Stavrositu, la CCL fuseseră convocaţi 320 de delegaţi. În sală au fost doar 161, dar, susţine Stavrositu, a fost cvorum. De menţionat este că au existat şi voci care afirmau contrariul în cadrul evenimentului.

Pe ordinea de zi a CCL-ului de ieri s-au aflat patru puncte: susţinerea actualului Birou Permanent Local, susţinerea actualului preşedinte al Organizaţiei Municipale, convocarea unui Consiliu de Coordonare Judeţean şi ceea ce s-a numit „diverse". În contextul evenimentului, Maria Stavrositu a reiterat ideea potrivit căreia BPL-ul nu poate fi desfiinţat decât de un CCL, aşa cum prevede statutul. În acest sens, deputatul a anunţat că a depus contestaţia privind dizolvarea BPL-ului la sediul organizaţiei judeţene prin intermediul unui executor judecătoresc, pentru că, susţine ea, s-ar fi refuzat înregistrarea documentului.

cclpdl.jpg

La CCL a participat şi Ionuţ Anghel, membru al Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa, care a declarat că este regretabil faptul că doi oameni, lideri politici, se ceartă, referindu-se aici la preşedinţii organizaţiilor municipală (n.r. Maria Stavrositu) şi judeţeană (n.r. Christian Gigi Chiru) ale PDL Constanţa. Anghel a specificat că în sală ar fi prezenţi doar 117 delegaţi şi că nu ar fi cvorum.

În cadrul CCL-ului de ieri, Cristian Tănase, fost consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa, a fost ales vicepreşedinte al Biroului Permanent Local, funcţie ocupată până nu demult de Daniel Learciu, actual membru al PC Constanţa.

Nu mai puţin important este că la CCL-ul de ieri au fost votate doar primele două puncte de pe ordinea de zi. Punctele 3 şi 4 nu au mai fost supuse votului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii