Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. Aplauzele nu se mai opresc pe scena TNOB Maestrul Vasile Moldoveanu, în Portul Constanţa (galerie foto+video)

ro

29 Oct, 2015 12:32 3864 Marime text

Marţi, după aproape şase decenii, celebrul tenor Vasile Moldoveanu a revenit acasă, la malul mării, în Constanţa, la invitaţia cotidianului ZIUA de Constanţa. Evenimentul este dedicat aniversării a 15 ani de existenţă a ziarului nostru.

Astăzi, maestrul va ajunge în Techirghiol, însă, în drum, s-a oprit în Portul Constanţa pentru a-l admira, rememora şi pentru a-l captura într-o fotografie. 

UPDATE 5, ora 20.23
 
„Astăzi, este un moment festiv, un ziar, care s-a născut în urmă cu 15 ani, ZIUA de Constanţa, a avut un demers jurnalistic de calitate, un colectiv redacţional serios, condus cu multă autoritate şi profesionalism”, a declarat Aurelia Lăpuşan, în cadrul evenimentului. 

Tenorul Vasile Moldoveanu, în aceste momente, se află pe scena TNOB. A primit diploma de excelenţă din partea Danielei Vlădescu. Aplauzele nu se mai opresc, toată lumea este în picioare. Celebrul tenor, extrem de emoţionat, aruncă cu trandafiri în sală şi mulţumeşte într-una publicului, care nu se opreşte din aplauze.

UPDATE 4, ora 18.44

În aceste momente, a început spectacolul cu o prezentare foto-audio a tenorului Vasile Moldoveanu. „Când Dumnezeu ne dăruieşte o voce de excepţie, trebuie să o ducem în întreaga lume, pentru ca toţi cei din lumea asta mare să se bucure şi să-şi poată îmbogăţi sufletul cu aceste experienţe minunate”, a declarat directorul TNOB "Oleg Danovski", Daniela Vlădescu.

UPDATE 3, ora 18.25



Maestrul Vasile Moldoveanu a ajuns la Teatrul Naţional de Operă şi Balet (TNOB) „Oleg Danovski”, unde se va susţine, în această seară, un concert în cinstea sa.

UPDATE 2, ora 14.24



Maestrul a fost invitat să viziteze baza de tratament a Sanatoriului Balnear Techirghiol şi a rămas impresionat de curăţenia, dotarea, serviciile pe care le-a văzut. A fost impresionat de faptul că la această oră, la început de noiembrie, centrul are un grad de ocupare de peste 95%.
 
De asemenea, Vasile Moldoveanu a înţeles că un constănţean aflat în lumea largă are datoria să promoveze şi un asemenea obiectiv aflat pe harta ţării, cum este lacul Techirghiol, care are virtuţi terapeutice de excepţie.

În fotografia de grup se află, alături de tenor şi soţia sa Ursula, managerul Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, Roxana Almăşan.


UPDATE 1, ora 13.10



Maestrul Vasile Moldoveanu alături de soţia sa Ursula au ajuns la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol. 


Citeşte şi RECUNOAŞTERE A VALORII DUPĂ 60 DE ANI
MAESTRUL VASILE MOLDOVEANU, CETĂŢEAN DE ONOARE AL ORAŞULUI CONSTANŢA (GALERIE FOTO)


„E TERIBIL DE EMOŢIONANT!“
CELEBRUL TENOR VASILE MOLDOVEANU ŞI-A REVĂZUT DUPĂ 60 DE ANI LOCURILE NATALE (GALERIE FOTO)



 

Galerie foto:



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari