Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi de naştere şi Valentine's Day Cadouri speciale primite de Clemenţa Garabet pe 14 februarie

ro

14 Feb, 2017 00:00 3435 Marime text
14 februarie are o dublă semnificaţie pentru Clemenţa Garabet, fostă antrenoare de gimnastică din Constanţa (în prezent, pensionară), care îşi serbează ziua de naştere, dar marchează şi Valentine's Day. 
 
Cu o activitate îndelungată la CS Farul Constanţa, Clemenţa Garabet este căsătorită cu Hacic Garabet, fost preşedinte al FC Farul şi fost oficial şi la alte cluburi şi structuri din fotbal şi din rugby. Cei doi au o căsnicie fericită, iar în vara anului trecut au împlinit 30 de ani de mariaj. Hacic i-a făcut mereu surprize şi cadouri speciale Clemenţei în această zi.
 
„Cel mai frumos dar pe care mi l-a făcut până acum Hacic, cu acest prilej, a fost un elefant cu doi pui, din aur, spunându-mi că sunt eu, puternica familiei, cu cele două fete ale noastre“, povestea în 2014 Clemenţa Garabet. Apoi, în 2015, la invitaţia Nicoletei Profir, o fostă gimnastă pregătită de Clemenţa, cele două fiind apoi şi colege, ca antrenoare, soţii Garabet au petrecut o mini-vacanţă în zona Golfului.
 
Sursa foto: Facebook (Clemenţa Garabet)

Citeşte şi:

Fostul preşedinte al FC Farul îşi serbează şi ziua de naştere: Clemenţa şi Hacic Garabet au împlinit 30 de ani de căsnicie

Aniversare şi Valentines Day în Emirate: Clemenţa şi Hacic Garabet, despărţiţi de Simona Halep de o furtună de nisip (galerie foto) 

La mulţi ani şi pentru Bogdan Baciu!: De Valentines Day, antrenoarea Clemenţa Garabet îşi serbează ziua de naştere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii